|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστώ πολύ!3-4 cm είναι περίπου ήδη κάνουν βόλτες αλλά δεν νομίζω να βγάλω σήμερα δεν θα αναψω φώτα. Από αύριο λογικά
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δυστυχώς είχαμε την πρώτη απώλεια,
Ένα labidochromis caeruleus βρέθηκε νεκρό πίσω απο τα βράχια. Απο ότι είδα είχε φουσκώσει σαν μπαλονάκι. Δευτέρα θα κάνω μετρήσεις να δω αν είναι όλα καλά με το νερό. |
|
||||
|
||||
![]()
μήπως τα ίσες πολύ?
|
|
|||
|
|||
![]()
πολύ το φοβάμαι...3 φορές την ημέρα απο πολύ λίγο ομως...
|
|
||||
|
||||
![]()
μια φορά την ημερα και μια μερα ρηβ εβδομάδα καθολου.
το ιδιο ειχα πάθει και εγω οταν ταιζα με ταιστρα ενα καλοκαίρι εχασα 3. απλα σκεψου οτι το στομαχι του ψαριού είναι οσο το ματι του |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν νομίζω να πήγε απο φαγητό.
Το ψάρι όταν φάει αρκετά σταματά να τρώει. Δεν τρώει μέχρι σκασμού. Κάτι άλλο έπαιξε... Κάποια αρρώστια ίσως. Τσέκαρε για dropsy. ![]() Τι τροφές δίνεις?(μαρκα) Τα άλλα πως τα παρατηρείς? Τρώνε και κινούνται φυσιολογικά? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[κατασκευή ενυδρείου]Σκέψεις για καινούριο malawi!! | Παναγιώτης Κ | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 17 | 13-03-12 08:56 |
Καινούριο ενυδρείο.... | zak | Υφάλμυρο νερό, ένας ξεχωριστός κόσμος | 23 | 03-05-07 12:36 |
Καινούριο Ενυδρείο...! | John T | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 21 | 20-11-04 01:08 |
Καινούριο ενυδρείο. | Νίκος | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 25-07-04 21:25 |