|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σίγουρα θα τα κυνηγίσουν (όπως και όλα τα ψάρια του ενυδρείου) αλλά να τα φάνε δεν νομίζω, άμα δεν τα φάνε πριν την γέννα γιατί να τα φάνε κατά την διάρκεια αυτής; Συν ότι μέχρι να ενηλικιοθούν και να κάνουν ζευγάρια θα περάσει κανένας χρόνος
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ναι φυσικά, εννοείται πως πρέπει να πάρεις τουλάχιστον 7 σκαλάρια, τώρα αν δεν σου βγει ζευγάρι στα 7 άτομα πολύ άτυχος θα είσαι
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
παντως αν παιξεις,να μου πεις τα 5 που δε σημειωσες για να τα παιξω εγω.
![]() γιατι αν παιξω μονος μου,κιεγω τα ιδια 40 θα παιξω ![]() και τα μοιραζουμε τα λεφτα μετα 50/50,δεν ειναι θεμα ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
και μια σημερινή 4-1-14
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
σημερινές φωτογραφίες με την πρόοδο !
|
|
|||
|
|||
![]()
Τουμπανιασε!
Πολυ ωραιο να το χαιρεσαι φιλε! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κοινωνικό Φυτεμένο Lido 120 | nieous | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 07-10-12 21:56 |
120 λτ Κοινωνικό Φυτεμένο | VITO | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 25-04-12 18:02 |
Κοινωνικό φυτεμένο 120 lt | nikosm1 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 15 | 05-12-09 12:23 |
50 lt κοινωνικό φυτεμένο | lucky13 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 17-02-09 18:36 |
Το φυτεμένο κοινωνικό του Χρήστου :p | capetanakis | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 8 | 01-08-08 21:25 |