|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
απανταω σε ολους μαζι....
οι πλεκο που θα βαλω ειναι μια ομαδα L-200 . ενυδρειο δεν υπαρχει τωρα θα το φτιαξω. σκοπος μου ειναι να δω τους πλεκο οσο πιο κοντα γινετε στο περιβαλλον τους και αν βγαλω γεννες θα τους βαζω σε αγγελιες. οι πλεκο που θα βαλω δεν χρειαζονται ξυλα, γι αυτο και δεν φτιαχνω ξυλινες φωλιες. θα μπουν λιγες ριζες ανακατεμενες με τις πετρες και τις σπηλιες... θα προσπαθησω να φτιαξω οσο γινετε ενα ομορφο περιβαλλον που θα νιοθουν σαν το σπιτι τους.
|
||||
|
||||
![]()
θαναση δεν αμφιβαλω οτι θα το κανεις μια χαρα το ενυδρειο για τα ψαρια
![]() τωρα που ειπες για L200 καταλαβα γιατι ζητας πηλινα ![]() σκεφτεσαι για δυνατη ροη κλπ, η οχι; |
|
||||
|
||||
![]()
δυνατη ροη θα εχει ναι... απλα δεν μπορω να φιαξω οσο μηκος θα ηθελα λογο οτι το ενυδρειο θα προσαρμοστει στο σπιτι τωρα που θα κανω κατι ανακαινησεις...
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ πήρα από εδώ: http://www.hobbywood.gr/eshop-1/piloi-xeirotexnias/fimo (από το κανονικό κατάστημα που είναι κοντά μου). Δεν είναι και το πιο εύκολο υλικό για δούλεμα (μου είπαν ότι υπάρχουν και πιο μαλακά είδη). Θέλει λίγη προσοχή το πόσο παχύ θα είναι το τοίχωμα γιατί αν βγει λεπτό και είναι μεγάλη η σπηλιά (όπως η δικιά μου) κατά το ψήσιμο μαλακώνει και αρχίζει να ... καταρρέει
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 03-01-14 στις 23:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα! Ε
πειδη ενδιαφερομαι να φτιαξω κι εγω σπηλια και μαλλον θα την κανω με πολυμερικό πηλό, θα ηθελα να μου πείτε, μετα απο τοσο καιρο που ξεκινησε το συγκεκριμενο θεμα την εμπειρια σας και αν οι σπηλιες που φτιαξατε αντεχουν ακομα ή δημιουργησαν προβλημα και τις βγαλατε.. Ευχαριστώ!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Θαναση ευχαριστω , μου έδωσες ιδέα για γαριδοφωλιες σκεπασμενες με μος
![]() ![]() ![]() Πολυ καλο φαινεται το υλικό αυτο. Με την δυνατή ροή που θελεις θα σου κάθεται η ειναι ελαφρύ και θα το παρασέρνει το νερο?? Καλές κατασκευές . Υ.γ. : πριν αρχίσεις το νεο project αναμένουμε να δουμε και τα 6000 λτ έτοιμα ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
PVC Σπηλιες | sarevock | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 25-11-08 20:02 |
ιδεα για σπηλιες | orck | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 12-01-08 22:30 |
Ερωτηση Σχετικα Με Τα Pleco | mikele | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 59 | 04-06-07 10:16 |
Πετρες με σπηλιες. | Lary | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 15-11-04 21:17 |
Καρύδες για σπηλιες | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 20:14 |