|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το ενυδρειο ειναι χωρις το επιπλο. Αν δεις πιο κατω, υπαρχει προταση και για επιπλο Το καπακι εχει θεση για 2 T8, τις οποιες ομως δεν περιλαμβανει Εξοπλισμο μαμισιο που δεν θα χρειάζεται αλλαγές, εγώ προσωπικά δεν έχω βρει, όσο κι αν έχω ψάξει Κι εφόσον υπάρχει ανωτατο όριο στα χρήματα, οι επιλογες περιορίζονται Για να μην παρεξηγηθω. Εννοω πως συνηθως τα πληρη συστήματα, εχουν μετριο φιλτρο, μετριο θερμαντηρα και μετριο φωτισμο Προσωπική μου επιλογή ειναι να κοιτάω για σκετη γυαλα και να επιλεγω τα υπολοιπα απ το μηδεν Αν θες κατι ολοκληρωμένο δες και στα petcity με όλες τις παραπάνω επιφυλάξεις πχ http://www.petcity.gr/product/AQUATL...-23400295.html Edit : Ρίξε μια ματιά στις αγγελίες...ποτέ δεν ξέρεις τι φέρνει ο Αγ. Βασίλης!!! ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ChocolatePuma : 01-01-14 στις 21:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στρώσιμο Ενυδρείου / Συμβουλές | Bill Bizkit | Αρχάριοι γλυκού νερού | 40 | 31-08-11 15:27 |
Συμβουλές για στήσιμο ενυδρείου 100x40x40 160 λίτρα | John-g | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 24 | 19-07-10 21:38 |
Προτάσεις/Συμβουλές για τον καθαρισμό των τζαμιών του ενυδρείου | gfdimopo | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 31-10-07 23:14 |
συμβουλές για δημιουργία ενυδρείου για μονομάχο | sira | Bettas | 21 | 25-02-07 21:19 |
θερμή παράκληση για συμβουλές περί 'σουλουπώματος' ενυδρείου | pavloukos | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 02-05-03 11:00 |