|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
πολύ ομορφο αποτέλεσμα μπράβο φίλε μου!!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστω πολυ παιδια!
Την φωτοπεριοδο την ανεβαζα 15 λεπτα την ημερα για να την φτασω στις 9 ωρες που ειναι τωρα,εχω λιγη αλγη αλλα νομιζω οτι ειναι λογικο σε φρεσκοστημενο ενυδρειο ετσι δεν ειναι? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η καφέ άλγη είναι κάτι συνηθισμένο σε νέα ενυδρεία Κάνει τον κύκλο της και φευγει. Οι 9 ώρες δεν θεωρούνται υπερβολή, αλλά αυτό το βλέπεις και με το μάτι Συνήθως προτείνεται 8ωρο, χωρίς να αποτελεί κανόνα Στη ρίζα μπορείς να δέσεις λίγη moss και να δώσει άλλη εικόνα Το αποτέλεσμα πάντως ειναι κάτι παραπάνω από καλό!!! ![]() Καλές γέννες εύχομαι... Edit : To ενυδρείο είναι ιδιοκατασκευή?
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαρισω πολυ φιλε μου!
Moss και μερικα γλαστρακια eleocharis parvula ακομα ειναι στο προγραμμα οπως και blyxa japonica. |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιο το ενυδρειο και πολυ τυχερες οι red cherries σου!
Να το χαιρεσαι!
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου!
Πρως το παρων φαινετε να περναν καλα αλλα ειναι λιγες περιπου 25 με 30. Το ενυδρειο ειναι εργοστασιακο απλα εγω ξεκολλησα το μπροστα τζαμι και εβαλα καινουριο γιατι ειχε μερικες γρατσουνιες. |
|
||||
|
||||
![]()
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους, το ενυδρείο σου είναι κουκλί να το χαίρεσαι
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
125 λιτρα φυτεμενο | johnpecn` | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 39 | 24-02-13 00:33 |
54 λιτρα φυτεμενο??? | alan boy | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 8 | 29-12-12 23:09 |
94 λιτρα diy φυτεμενο | marajohn1990 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 17-12-12 19:11 |
~20 λιτρα φυτεμενο | jimfytakis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 08-01-11 22:55 |
54 λιτρα φυτεμενο | thanasis76 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 24-02-09 11:17 |