|
|
||||
|
||||
![]()
Αρχοντας
![]() ------------------------- Το νερο απο τις αλλαγες των ενυδρειων το βαζεις στα φυτα? Εγω το μαζευα σε μεγαλο βαρελι και ποτιζα, μεσω του ποτιστικου συστηματος, στο οποιο εφαρμοζα μια αντλια (αντι της βρυσης) για να στελνει το νερο. ![]() Δυστυχως τωρα εχω φερει τα ενυδρεια σε αλλο χωρο και εχω μονο ενα δεντρο (Φικο μπεντζαμιν) για ποτισμα (γιαυτο εχει γινει δεντρο)
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 30-12-13 στις 15:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, στο γαλβανιζε δοχείο, για αυτό έχω ένα 15μετρο αλφαδολάστιχο και στέλνω τα νερά από τα ενυδρεία έξω στο μπαλκόνι που είναι το γαλβανιζέ.
------------------------- ενδείκνυται το νερό από τα ενυδρεία για πότισμα, γλυκού νερού όμως, μη βάλει κανείς υφάλμυρο ή θαλασσινό ε, και να αποφεύγει όταν έχει ρίξει αλάτι ή φάρμακα στο ενυδρείο, προσωπικά μια δύο φορές που έβαλα φάρμακα το πέταξα το νερό ------------------------- η ντοματιά στη φωτό μια χαρά τη βλέπω. Είμαι σίγουρος πως δεν θα είχες φάει πιό νόστιμη και αρωματική ντομάτα
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 30-12-13 στις 15:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Φυσικα απο γλυκου νερου ενυδρεια και χωρις φαρμακα.
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά τα σαλιγκάρια ζούνε παντού , με τις χειρότερες συνθήκες.
Χθες καθάρισα το φίλτρακι του πιεστικού, και ήταν γεμάτο σαλιγκάρια και μάλιστα ζωντανά, λίγα physa και πολλά Melanoides. Και να σκεφτείτε πως το νερό είναι από γλάστρες γεμάτο με ότι μπορείτε να φανταστείτε, και ειδικά κοπριά ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Είσαι νοικοκύρης Τάκη! Αξιος!
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Είσαι τρελός, τι τρελός, για δέσιμο ! Τάκη ότι και να πω είναι λίγο. Τώρα στύψε το κεφάλι σου μπας και βρεις και καμιά πατέντα για τον λογαριασμό της ΔΕΗ που πονάει περισσότερο.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποιότητα νερού - αλλαγές νερού | gianelos | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 26-09-10 23:01 |
Βοήθεια σε κυκλοφορητή νερού – φίλτρο νερού | POURITANOS | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 155 | 11-05-09 22:20 |
Έλεχος νερού... | Marios-cy | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 19-11-08 01:55 |
Θερμοκρασία νερού σε ενυδρείο γλυκού νερού | lacrimosa_ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 04-12-07 22:43 |
Αναλογία νερού βρύσης με νερού R.O | vouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 30-03-07 07:54 |