|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά το έφτιαξα σήμερα. Το χρώμα (πλέον) είναι πράσινο ανοιχτό, αλλά δεν ξέρω αν δουλεύει πραγματικά. Το έφτιαξα και έκανα και αλλαγή νερού. Στην επόμενη αλλαγή πιστεύω να δείξει αν δουλεύει...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο, στην αρχή ήταν προς το μπλε και μετά έγινε πράσινο ? ανοιχτό πράσινο προς το κίτρινο δηλαδή ? αν είναι προς το κίτρινο τότε το CO2 είναι καλό έως πολύ, στο όριο δηλαδή
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Όταν το έφτιαξα πάντως είχε ένα χρώμα προς το πετρόλ θα έλεγα... Τώρα είναι πράσινο ανοιχτό. Κίτρινο δεν θα το έλεγα αλλά είναι πολύ πιο ανοιχτό απο το νορμάλ πράσινο. ΥΓ. Τα κλαδεματάκια σου έπιασαν;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα κλαδεμετάκια σου πάνε μια χαρά και το μεγάλο ίσως και να θέλει κλάδεμα σε λίγες ημέρες, έφτασε στην επιφάνεια σχεδόν
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κατέβασα τον Controller μισή μονάδα κάτω (5,45) και σήμερα το drop test είναι κίτρινο με μια ελαφριά πράσινη απόχρωση. Κίτρινο με μια τάση προς λαχανί δηλαδή. Λέτε να το πάω στο 6; ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
6 ειναι σουπερ
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ έτσι έχω αρχίσει να πιστεύω. Θα το βάλω στο 6 και βλέποντας και κάνοντας.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κατά αρχή δείχνει πως δουλεύει το τεστ. Από τη συμπεριφορά των ψαριών θα κρίνεις αλλά μη τα φτάνεις και στα όρια τους. Αν κάθονται στην επιφάνεια καλύτερα να ανεβάσεις το PH
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ελπίζω να καταφέρω κάποια στιγμή να βρώ τη χρυσή τομή... ![]() Μια ερώτηση Ποιά είναι η αντιστοιχία στην KH απο ppm στις μονάδες που μετράμε εμείς με τα τεστ;
co2, nh3/nh4, τύρφη |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορίες, απορίες, απορίες και άλλα πολλά | QS-Plan | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 16-12-10 16:33 |
Χελώνες Νερού (Red Ear Sliders): Πολλές απορίες ενός αρχάριου | exelix | ¶λλα ζώα | 6 | 20-12-09 17:16 |
Βοήθεια σε κυκλοφορητή νερού – φίλτρο νερού | POURITANOS | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 155 | 11-05-09 22:20 |
Θερμοκρασία νερού σε ενυδρείο γλυκού νερού | lacrimosa_ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 04-12-07 22:43 |
Απορίες, πολλές απορίες... | oikonm | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 25-06-07 22:35 |