|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
George ναι θα τα δουμε αυριο
![]() ![]() σπυρο ναι δεν θα γεμισει μεχρι πανω,σκεφτομαι 25 εκατοστα νερο.γιαυτο ηθελα το μηκος.αλλιως βολευομουνα και με το 50λιτρο του γιωργου. αλλα τα λυπαμαι να τα βαλω σε 40 εκατοστα μηκος απο τοσο χωρο που εχουν τωρα ![]() και τιγκα στο φυτο... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εχεις δει το rimless 52x26x37 που εχω με τις γαριδες, που κανονικα θελει 5αρι και του εχω ...3αρι. ![]() (και δουλευει ετσι καμια 15αρια χρονια)
|
||||
|
||||
![]()
ναι ενταξει δεν πιστευω πως θαχει θεμα κανενα.ετσι κιαλλιως δεν θα γεμισει μεχρι πανω,οποτε πιστευω θαναι οκ.
αν ειχα χωρο εδω μεσα,θα εστηνα τη λιμνη ![]() απο λιτρα ενταξει ειμαστε πιστευω για δυο ψαρια,το νερο το ζεσταινω τωρα στο βαρελι,το φιλτρο μενει να μπολιαστει και να μπει. George εχεις καθολου substrat? εχω βρασμενο καθαρο στο φιλτρο,αν ειναι αν το φερω μαζι να κανουμε τραμπα με στρωμενο... |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι έχω George... θα στο δώσω όλο και κράτα το καθαρό να υπάρχει και όταν θαααααα ξαναστίσω μου δίνεις
|
||||
|
||||
![]()
οκ συνενοουμαστε αυριο.
σαυτες τις διαστασεις με 25 υψος νερου,ειναι 60 λιτρα.ενταξει δεν ειναι και ιδανικα,αλλα τεσπα... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
παρουσιαση μονομαχοενυδρειου | nikos93 | Παρουσιάσεις ενυδρείων με Bettas | 18 | 09-06-13 22:06 |
ΣΤΗΣΙΜΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΓΙΑ ΜΟΝΟΜΑΧΟ | ChocolatePuma | Bettas | 31 | 11-09-12 17:50 |
παρουσιαση μονομαχοενυδρειου | Λάζαρος | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 10-04-11 16:39 |
σωστο στησιμο μονομαχοενυδρειου | manos_samos | Bettas | 9 | 27-10-10 15:40 |
Παρουσιαση Πιρανχοενυδρειου... | Sta8hs000 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 8 | 14-10-09 14:36 |