|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
and some more photos...
και Καλα Χριστουγεννα! Χρονια Πολλα σε ολους! |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο το ενυδρείο και τα ψαράκια είναι κουκλιά να τα χαίρεσαι
![]()
|
||||
|
||||
![]()
χρονια πολλα!
πανο μπραβο.για δυο χρονια ενυδρειο,μια χαρα το βλεπω.τρεχει για μεγαλυτερο διαστημα αποτι εχω καταφερει να κρατησω εγω ενυδρειο στημενο ![]() αλλα και τη ρουτινα του κρατας, και τα ψαρια καλα τα βλεπω ![]() λιγο περισσοτερο ισκιο θα εκανα σε μερικα σημεια,να υπαρχουνε σημεια που μπορουνε να κρυφτουνε τα σκαλαρια,αλλα περα απαυτο δεν μου ερχεται κατι αλλο στο μυαλο τωρα. ωραιο το ενυδρειο σου ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο ενυδρειο!
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο ενυδρείο μπράβο φίλε μου!
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο το ενυδρείο!!!
Από σκαλάρια δεν έχω ιδέα... ![]() Η γενική εικόνα είναι παρα πολύ καλή!!! Edit : Τα νιτρικά επίσης...ίσως να θέλουν λίγη προσοχή (μείωση εννοω) / Συχνότερες αλλαγές με μικρότερη ποσότητα νερού (ανά 7 ημέρες 30%), ίσως να βοηθήσουν
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα παιδια!ευχαριστω πολυ για τα σχολια!
στις φωτογραφιες το ενυδρειο ειναι περιπου ενος ετους. και ειναι ενα μηνα μετα απο μετακομιση. οποτε ειναι φρεσκο φρεσκο ![]() γιωργο προσπαθω να την κραταω τη ρουτινα οσο πιο αυστηρα μπορω γιατι οσο να'ναι ειναι και η ιχθυοφορτιση αρκετη και δεν θελω να εχω απωλειες...εχω και τα ram σου που ειναι ευαισθητουλια... ![]() κρυψονες και σκιερα τμηματα θα ηθελα να δημιουργησω περισοτερα. σκεφτομαι τωρα τελευταια να κανω καποιες αλλαγες. σκεφτομαι να αλλαξω τα ξυλα που εχω με ριζες ή manzanita wood και να βαλω και κανενα φυτο επιφανειας. χρονο και χρημα να'χεις...γιατι απο ορεξη καλα παμε. φιλε chocolatepuma τα σκαλαρακια μπαινουν ομαδα απο 6-8 ατομα και πανω εκτος κι αν ειναι ζευγαρι ή ζευγαρια που μπαινυν και λιγοτερα νομιζω. απ'τα 8 τα 4 ειναι ζευγαρακια και τα αλλα αντιζηλες σκαλαρινες... τα τετρα θελουν πολλα παραπανω αλλα ειναι απο παλιοτερο ενυδρειο κι εχουν ξεμεινει και δεν θελω να τα ανανεωσω...ηταν περισοτερα αλλα σιγα σιγα μας αφηνουν λογω ηλικιας. |
|
||||
|
||||
![]()
Χρονια πολλα.
Ομορφο το ενυδρειο και τα ψαρια. Αυτη η trocal πολυ σπαστικη λαμπα ρε παιδι μου, απο οταν την πεταξα ειδα χρωματα στο ενυδρειο. (κανονικα μια λευκη και μια θερμη λεντοταινα ηθελες - ελαφρυ φωτισμο δλδ - οχι κιτρινο) Μου κανει εντυπωση βεβαια πως κρατιεται σε καλη κατασταση οπτικα, (αν και απο τα ΝΟ3 φαινεται οτι ζοριζεται), με τοσο μεγαλη ιχθυοφορτωση σε τοσο λιγο νερο. Τα tetra πχ μη τα αυξησεις, βγαλε κι αυτα τα λιγα που εχεις. Και τα ραμ θα εβγαζα, Οι οτο ειναι χρησιιμοι και δεν λερωνουν πολυ, 5-6 θα ηταν αρκετοι. Ποσο και τι ταιζεις? Τα σκαλαρια πως πανε μεταξυ τους? Τι ζευγαρια εχουν σχηματιστει?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σχετικα με το πληθος της ομάδας, σύμφωνα με το seriouslyfish, πρέπει να ειναι περισσότερα απο 6, με το 10 να αποτελεί ένα σωστό αριθμό για δημιουργία κοπαδιού Ανεξάρτητα απ τα παραπάνω, το ενυδρείο είναι όμορφο ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιότοπος Αμαζονίου ή Κοινωνικό Φυτεμένο; | Σπύρος Μ | Γλυκό νερό - Γενικά | 22 | 10-09-09 21:34 |
Ενυδρείο Αμαζονίου... | Artsi | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 15 | 06-08-09 22:14 |
Γαρίδες αμαζονίου | Genirous | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 28-06-07 09:34 |
Βιοτοπικό Αμαζονίου | geo_hal | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 4 | 15-03-07 11:23 |
Liolios + Filou (Κοινωνικό Αμαζονίου) | Liolios | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 38 | 27-01-07 11:36 |