|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν με ζαλίζεις βρε
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ΥΓ Σ' ευχαριστώ πολύ για τα κλαδεματάκια!!!! ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ και εγώ Βασίλη
|
||||
|
||||
![]()
Εάν βάλεις κάποια ποσότητα νερού στο drop checker να μην είναι ενυδρείου, αλλά απιονισμένο/ΑΟ.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δες το #6 ποστ
|
||||
|
||||
![]()
Σπύρο έχω ένα μπουκάλι με νερό που είχα φτιάξει* για καλυμπράρισμα ενός PHmeter. Το έχω στο ψυγείο (έτσι έγραφαν οι οδήγιες...). ¶ν το μετρήσω και έχει ακόμα KH4, μπορώ να βάλω απο αυτό ή πρέπει να φτιάξω καινούργιο έτσι όπως μου έγραψες;
*με υλικά απο το PHmeter
co2, nh3/nh4, τύρφη |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορίες, απορίες, απορίες και άλλα πολλά | QS-Plan | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 16-12-10 16:33 |
Χελώνες Νερού (Red Ear Sliders): Πολλές απορίες ενός αρχάριου | exelix | ¶λλα ζώα | 6 | 20-12-09 17:16 |
Βοήθεια σε κυκλοφορητή νερού – φίλτρο νερού | POURITANOS | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 155 | 11-05-09 22:20 |
Θερμοκρασία νερού σε ενυδρείο γλυκού νερού | lacrimosa_ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 04-12-07 22:43 |
Απορίες, πολλές απορίες... | oikonm | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 25-06-07 22:35 |