|
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο αφού την κάναμε ξανά τη συζήτηση http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=69587
και πάλι είσαι αμετανόητος ![]() ![]() Πούλα το και πάρε 3 απ' αυτά http://www.aquatraders.com/Aquarium-...00-p/42044.htm μη πιάνεσαι κορόιδο ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κλεοβουλε μετα απο την δευτερη αγορα και σε fx6 σκεφτομαι να τριτωση το κακο....μιας και εχει τρομερη προσφορα τωρα το φιλτρο ειδικα στης γιορτες...
το θεμα ειναι ενα και με βασανιζει... θα εχω λοιπον 3 φιλτρα.τα δυο ειδη τα εχω να κλεινουν ακριβως μαζι και να περνουν μπρος μαζι... σκεφτομαι λοιπον αγοραζοντας ενα τριτο και κανοντας το και αυτο να κλεινη μαζι ταυτοχρονα με τα αλλα δυο αδελφακια του μηπως και δεν παρουν μπρος και τα τρια μετα ????? αυτο με βασανιζει εδω και 2,5 χρονια θαρω... flyval μια ζωη και ας μεινουν σταματιμενα..... herbi αντε πουλατο δεν ειναι καλο λεει ο κλεοβουλος.... κλειστο και ταχυδρομισε το στο κιλκις..... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μη μη μη τα αγοραζετε αυτα τα φιλτρα.
εχουν ολοστρογυλο καδο,δεν ειναι βαμενα πρασινα,δεν ειναι με πλαστικα,δεν εχουν καλτσες και καλσον μεσα,δεν ρουφας με το στομα ολο το νερο απο τους μικρους σωληνες που εχει, καινε πολυ ρευμα θα σας διωξουν απο το σπιτι εαν μαθουν την μεγαλη καταναλωση που εχουν,κανουν θορυβο μεγαλο λες και περναει το σκουπιδιαρικο απο διπλα,δεν περνουν μπρος εαν σταματησουν, και φυσικα δεν ειναι eheim για μια ζωη..... οποτε μη μη μη δεν κανει. |
|
||||
|
||||
![]()
μας έπεισες.....δεν θα το πάρουμε
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
καλοδουλεμενο φιλε μου.
ειχα σκοπο να παρω eheim αλλα τωρα μιας και εχουν εκπτωσεις σκεφτομαι και εγω να παρω το fx5.απο θορυβο κανει πολυ?επειδη θα ειναι απεναντι απο το κρεβατι μου μεσα στην βαση σε ντουλαπι.το θελω για 600λιτρο. και σκεφτομαι και να παρω ακομα ενα πιο μικρο ισως για το 306 σαν εφεδρικο να δουλευει απο θεμα κυκλοφοριας και αν τυχον τυχει τπτ να εχω ενα φιλτρο. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|