|
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
update.ξεκινησα με το εδαφος και θα παω στην πλατη μετα γιατι ηθελα να δω ποσο ψηλο θα βγει ωστε να ξερω τι θα χρειαστει να κοψω για την πλατη.
το μεγαλυτερο προβλημα που εχω αυτη τη στιγμη ειναι το που θα τρεχει το νερο.εβαλα αυτο το κομματι φλοιο που ειχα ετσι για να δω πως καθεται.απο πισω του ειναι η σωληνα και στην πισω δεξια γωνια κατω ειναι η αντλια. με αδειο το ενυδρειο,μπηκανε 3 κομματια Moonstrone ωστε να κανουνε το χωρισμα μεταξυ εδαφους και νερου.στην πισω γωνια μπηκε η αντλια,και αυτος ο χωρος γεμισε με αλφροπετρα μεχρι το χειλος που κανουν οι πετρες.απο πανω μπηκε ενα κομματι γαιωυφασμα και πανω απο αυτο μπηκε μια παχυα στρωση χουμους. πανω απτο χουμους θα μπει τριμενος φλοιος δεντρων και μος(της exoterra και τα δυο)και εκει πανω θα μπουνε φυτα κλπ. μπροστα απτις πετρες εκει που θα μαζευεται το νερο μπηκε ποταμισιο βοτσαλο. τωρα το θεμα ειναι το που θα τρεχει το νερο,για να δω τι αλλο θα μπει και πως. ειδα και κατι χαμαιλεωντες σημερα και ψιλοψηθηκα να πω την αληθεια,αλλα δεν θα το διακινδυνεψω μαλον... |
|
||||
|
||||
![]()
μενει η πλατη και κανα δυο φυτα ακομα(ισως) και μετα θα γινουν βελτιωσεις σε οτι "βλεπω",+ ενα η δυο κλαδια,για τα οποια ειμαι στο ψαξιμο...
αν εχετε γνωμη,πεστε τη και σεμενα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
George γίνεται πολύ όμορφο...
Για χαμαιλέοντα που λες μην βάλεις γιατί θέλει πολύ μεγάλη φροντίδα και το κυριότερο θέλει ύψος το paludarium.!!!
|
||||
|
||||
![]()
ρε συ!! αυτο εγινε ωραίο να ουμ!!!...το νερακι κατω ετσι στάσιμο θα ειναι!?
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν ειναι στασιμο ρεσυ,τρεχει μεσα απτο φλοιο του ξυλου,αλλα δεν φαινεται στη φωτο
![]() George ναι ρε γμτ δεν το βλεπω για χαμαιλεοντα.ισως τιποταλλο,αν βρω κατι που να μπορει να μπει(δεντροβατραχο ισως αλλα δεν εχω βρει πουθενα...) |
|
||||
|
||||
![]()
Στο reptilia nostra μπορεί να έχει αλλά το "ακύρωσες" το μαγαζί
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
η θα βγει το ζωντανο και θα μεινει να τρεχει μονο με τα φυτα αν δω και δε γινεται. |
|
||||
|
||||
![]()
Πιστεύω ότι άμα πας και μιλήσεις με τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού θα αλλάξεις γνώμη!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Οντως ψάχνεις για ζωντανο...? Και οταν θα φυγεις???? ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο γινεται!!Στο βαθος θα βαλεις και αλλα φυτα πιστευω?Βαλε και αυτο να κοβει βολτες http://www.vestaldesign.com/blog/200...-lizard-robot/
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχα μπα,αυτο θελει μετρα πολλα
![]() δεν το βλεπω για ζωντανο,τωρα που διαβαζω και για τα βατραχια βλεπω απαιτησεις πολλες. ναι ισως μπει κανα φυτο ακομα,εχω κανα δυο μικρα που μοιαζουν με φτερη(αν και μαλον δεν ειναι)αλλα θελω να βαλω την πλατη πρωτα και μετα να δω τι χωρο εχω. |
|
||||
|
||||
![]()
ξεστηθηκε ο κυβος λογω μεγεθους.ητανε πολυ μεγαλος για το σημειο που βρισκοτανε και πηρα ενα μικρο τεραριουμ για να βαλω τα φυτα.
ο κυβος θα μπει αγγελια μολις τον καθαρισω. τα φυτα που μπηκανε ειναι ενα μικρο ειδος κισσου,1 ορχιδεα μικρη(gastrochilus sororius),μια aerangis articulata x factuosa,3 αεροφυτα που δεν εχω τα ονοματα προχειρα τωρα,λιγη java moss και λιγη απλη μος που φυτρωνει στο εδαφος.ελαφροπετρα,χουμους και φλοιος στο εδαφος. τον καταρακτη τον ειχα απο οταν ειχα το δρακο και καθοτανε στο μπαλκονι,οποτε τον εβαλα κιαυτον μην παει χαμενος ![]() νερο απιονισμενο. ομορφο βγηκε αποδω,στη φωτο χανει πολυ.για τα φυτα μια χαρα ειναι ![]() καποια στιγμη θα μπει και μια μικρη λεντοταινια rgb για να μπορω να παιξω λιγο με τα χρωματα και ισως μπει και fogger στον καταρακτη.θα βγαλω και καμια φωτο της προκοπης αργοτερα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σκεψεις για diy κυβο... | kgf12345 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 08-01-12 20:06 |
λαμπα για κυβο | Δημητρης89 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 22-02-10 19:25 |