|
|
||||
|
||||
![]()
Αλήθεια, πιο τεστ πήρες ? Πες μας τι μαρκα είναι
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα σας
Παράθεση:
Το αντιχλώριο που έχω τώρα κάνει πολλά, διώχνει αμμωνια κλπ και βάζω δόση για όλα τα λίτρα γιατί συμπληρώνω το νερό κατευθείαν στο ενυδρείο. Βακτήρια βάζω καθε 15 μέρες για συντήρηση, έτσι λέει. Και βάζω και λίγο αλάτι (μισό κουταλάκι του γλυκού) σε κάθε αλλαγή. 'Ανθρακα δεν έχει το φίλτρο. http://fishkeeper.co.uk/assets/php/t...png&w=450&zc=1 Scientific Name Corydoras aeneus (albino) Common Name Albino Corydoras, Albino cory, Albino catfish Salifert NH4 είναι με υγρό. Δείτε τις φωτογραφίες. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Βάζω μισό κουταλάκι (οχι γεμάτο) κουταλάκι του γλυκού σε 100 λίτρα νερό μετά από κάθε αλλαγή του νερού.
Το τεστ έδειξε οτι δεν έχει αμμωνία, έχει χαρτί με κλίμακες, αν δεις την φωτο φαίνονται όλα τα σύνεργα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το είδα πως δείχνει το τεστ ------------------------- Για το αλάτι διάβασε αυτό, θα σου φανεί χρήσιμο http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=8221
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 21-12-13 στις 09:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
100 λίτρα καθαρά είναι όλο το ενυδρείο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Και πόσο νερό κάνεις αλλαγή τη κάθε φορά ?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φαγουρα-finrot!! | alchemist | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 18 | 21-06-13 16:07 |
finrot σε kribensis | cpk2010 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 17-04-10 11:41 |
Ektozon για FinRot? | chasoulasj | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 12-02-08 14:45 |
Finrot σε ξιφοφόρους | LEON13 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 27-10-06 00:21 |
Δισκος με finrot | targas21 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 08-04-05 23:56 |