|
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω πολυ, θα παω αυριο να δω στο πετ-σοπ, και αμα 'δω οτι εχει τεστ για λιγες χρησης ή αν ειναι φθηνος θα προμηθευτω απο 'κει. Σε αντιθετη περιπτωση θα προτιμησω την σου επιλογη
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δεν υπάρχουν υγρα τεστ με λιγότερες χρήσεις, δεν συμφέρουν
|
||||
|
||||
![]()
Ετοιμα ολα, πηρα τεστ αλλα δν ειχε για αμμωνια.. τα αλλα ειναι σε πολυ καλα επιπεδα, εκανα προσαρμογη και εβαλα τα κοι, δεν φενονται και πολυ δραστηρια.. καθονται μεσα σε ενα καραβι-διακοσμητικο που εχω.. τωρα ποιο ειναι το επομενο βημα;
![]() Η θερμοκρασια στους 23 βαθμους κελσιου |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Χλωριο 0.
ΚΗ 18. ph 7,8 no3 : 0 και κατι ψηλα no2 : 0 gh : 14-21 Συμφωνα με αυτα που ακουσα απο το pet-shop και αυτα που αναφερθηκαν σε αυτο το ποστ μου φανηκαν λογικα τα νουμερα.. λιγο για το gh φοβαμαι.. Θα τα ξαναμετρησω αυριο το πρωι και θα σας ενημερωσω.. Μεχρι στιγμης τα αποτελεσματα πως σαν φανηκαν? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Tα νιτρικα (ΝΟ3) ειναι μετρησιμα δηλαδη?
Η αμμωνια ειναι βασικη ως μετρηση. Υγρα ειναι τα tests ή sticks? Γιατι αν ειναι sticks (που υποθετω οτι ειναι απο το ειδος των tests), δεν ειναι καθολου αξιοπιστα και συμπερασμα δεν θα βγαλουμε ετσι κι αλλιως.
|
||||
|
||||
![]()
Μονο στικς ειχε διαθεσιμα μαρκας esha AQUA
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΡΧΑΡΙΟΣ - ΣΤΗΣΙΜΟ ΝΕΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ 240LT | Yeyes | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 06-08-13 19:03 |
Στησιμο ενυδρειου! | KeepWalking | Αρχάριοι γλυκού νερού | 50 | 14-06-13 16:32 |
ΣΤΗΣΙΜΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | catamaran | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 28-12-12 10:45 |
στησιμο ενυδρείου γλυκου νερου,αρχαριος | achilefs | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 08-10-12 15:28 |
νεο στησιμο ενυδρειου | ΣΤΑΥΡΟΣ | Malawi | 3 | 28-06-06 10:56 |