|
|
||||
|
||||
![]()
Το μπολι δε πωλειται. Δωριζεται.
Επειδη ομως, αν αυτος που σου δινει το μπολι, σου δωσει και βιολογικο υλικο εκτος απο μπιχλα απο τα σφουγγαρια του, αναλογα τα κομματια που θα σου δωσει, αδειαζει το φιλτρο του απο υλικο και πρεπει καπως να αναπληρωθει. (αν δινει σε ολους μπολι μαζι με κεραμικα υλικα, θα αδειασει το φιλτρο του στο τελος) Ε εκει ειναι σωστο να του δινουμε απο το δικο μας καινουριο υλικο να το βαλει στη θεση του στρωμενου του. Πρεπει ομως να ειναι και παρομοιο το υλικο. Μη του δωσουμε πχ ελαφροπετρα και το βαλει μεσα σε 'μακαρονι" και βουλωσει η τρυπα του.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Επισης παιδια, εστω οτι αυριο τετοια ωρα εχω βαλει το μπολι και το ψαρακι ειναι στο πετ σοπ (ή εστω δεν εχει δωθει ακομα) Πως διαμορφωνεται μετα η βιολογια μου? Θα ειναι οκ το νερακι μετα απο 2-4 μερες να δεχτει ψαρακια? |
|
||||
|
||||
![]()
Μόνο οι μετρήσεις θα μας πουν σίγουρα αν έχει στρώσει ή όχι
|
|||
|
|||
![]()
Για αρχη να παρω μονο τεστ αμμωνιας? Η να παρω και για νιτρικα κτλ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Και τα 2 είναι απαραίτητα, και όχι μόνο για τώρα.
|
||||
|
||||
![]()
Για να δεις αν το μπολι επιασε που θα παρεις πρεπει να εχεις τα 3 τεστ,και να βαλεις ψαρια,αν επιασε ριχνεις τροφι μεχρι να δεις τι ψαρια θες να βαλεις και μπενουν στα λιτρα που εχεις.
Τα ψαρια ειναι αλλη συζητηση. |
|
||||
|
||||
![]()
παρε και τα τρια.
αμμωνια (ΝΗ3ΝΗ4),νιτρωδη(ΝΟ2),νιτρικα (ΝΟ3). αν δεν μπορεις οικονομικα να παρεις και τα τρια τωρα,παρε οπωσδηποτε τα πρωτα δυο. ΥΓΡΑ ΤΕΣΤ |
|
||||
|
||||
![]()
αυτο θα το δεις με μετρησεις.μην παρεις αλλα ψαρια πριν παρεις τεστ για μετρησεις.
πρωτα τα τεστ για να ξερεις τι γινεται στο νερο και μετα τα ψαρια. και Δ Ι Α Β Α Σ Ε τα υπομνηματα στους αρχαριους ![]() ΕΔΩ |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
diy υπερχειλιση | orck | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 65 | 31-01-14 13:33 |
υπερχείλιση | giorgos344 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 7 | 05-05-11 18:40 |
diy υπερχειλιση!!! | thanasis76 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 26 | 15-12-08 21:01 |
Υπερχεiληση | KOKOBAS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 25-02-08 13:27 |
Υπερχείληση | ANEMOS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 26-07-06 13:46 |