|
|
||||
|
||||
![]()
Netblues
το ειδες ξανα ε? και οταν λες χωρο για δευτερη τι εννοεις; ετοιμο χωρο ή κανω πατέντα εγώ; θα πάω να δω, δεν ήξερα ότι το έχουν ακόμα! και με ένα eheim 2217 είμαι καλυμένη πιστεύεις; και έχει και πάγκο ε; χχχμμμμ κάτι έγραψες για δικτακι, τι είναι αυτο; ![]() ευχαριστώ και πάλι!...
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Υγ: για το φίλτρο καλύτερα πάρε ένα πιο καλό εξωτερικό (πχ eheim 2222) και πέτα το εσωτερικό να ανοίξει ο χώρος και να μη φαίνεται τίποτα πλην του θερμαντήρα!
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Κατά τη γνώμη μου είναι πολύ καλή η ιδεά του netblues. Με 100 ευρώ παίρνεις ένα ενυδρείο με τα πάντα. Είναι καλή και οικονομική λύση για πρώτο ενυδρείο. Κάνεις με αυτό μια καλή αρχή και στη συνέχεια αν δε σε καλύπτει και έχει μπεί το μικρόβιο γερά μέσα σου πας για κάτι μεγαλύτερο. |
|
|||
|
|||
![]()
Α και ναι... Το ενυδρείο του carrefur δεν έχει θερμόμετρο (πάντως θερμοστάτη έχει της Hydor αν θυμάμαι καλά). Υπολόγισε +2 ευρώ στην τιμή.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα jewel προσωπικα με έχουν αφήσει πολύ ικανοποιήμενο .
Εχω το RIO400 με καστομια απο την εταιρια 2ο σετ λαμπες (συνολο 4) και το Record 70 για τα γκαπακια μου. Εννοείται ότι στο Record η λαμπα αλαχθηκε αμεσως με μια που να υποστιρίζει φυτα. Και δεν ξέρω για έσας αλλα τοσο το Rio όσο και το Record ήρθαν με θερμαντικο σώμα στο φίλτρο. Επισις πολυ καλα είναι τα mp (θυγατρική της EHEIM όποτε η ποιοτητα είναι εγγυήμενη αλλα η τιμή ανεβαίνει αντοιστιχα) Απο ελληνικα έχουν ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια κατασκευστες όπως η M&A να βγάζουν κομπλε σύστηματα της τάξης των 50+ λιτρων. Αλλα θα πρεπει να απευθυνθεις σε ένα μαγαζί . |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ παιδιά,
Μάλλον με αυτό με βλέπω για αρχή! Φεύγω αύριο για 5 μέρες αλλα στην επιστροφή από το λιμάνι κατευθείαν στο μαγαζί για την αγορά! Να'στε καλα...αντε και αν μπει για τα καλά το μικρόβιο και υπάρχει το κεφάλαιο πάμε και για θαλασσινό! ![]() ![]() Καλα να περάσετε!
|
|