|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν τη μουλιασεις λιγο, δεν βουλιαζει?
Μονο αυτη ταιζεις?
|
|||
|
|||
![]()
η τροφή δεν βουλιάζει.
την έχω στο ποτήρι 8 λεπτά και τίποτε. την σπρώχνω να βουλιάξει και πάλι πάνω αυτή. όσο παρατηρούσα τα ψάρια, όταν την έτρωγαν δεν έβγαζαν καθόλου έξω το στόμα. τι να πω. κάτι θα ξέρουν και αυτοί της sera. δίνω άλλες 5 τουλάχιστον τροφές. |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω και εγω μια να τη δοκιμασω, αλλα δεν την εχω ανοιξει ακομα.
Θα δω και θα σου πω οταν την ανοιξω ------------------------- Edit Ακυρο, Goldy ειναι, αλλά flakes τελικα
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 18-12-13 στις 02:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
είναι όλη-ες η μπαλίτσα-ες μέσα στο νερό, ακόμα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Αυτή η τροφή δεν βυθίζεται ποτέ. Για κάποιο ανεξήγητο λόγο τα δικά μου χρυσόψαρα την προτιμούν περισσότερο από κάθε τι άλλο.Νομίζω πως το μόνο που τους αρέσει περισσότερο είναι το μαρούλι και οι γαρίδες!
|
|
|||
|
|||
![]()
το μαρούλι πως το δίνουμε;
πόσο καιρό δίνεις αυτή την τροφή Φρόσω; |
|
|||
|
|||
![]()
το μαρούλι το ζεματάω για 2-3 λεπτά και τους το δίνω σε μεγάλα κομμάτια. ένα μεγάλο φύλλο μαρουλιού το κόβω σε 5-6 μικρότερα. Τους αρέσει να το πιάνουν και να το τραβάνε και τα 2 μαζί!
Την τροφή αυτή την αγόρασα πριν κανα δίμηνο και τους τη δίνω εναλλάξ με flakes της Ocean Ν α ρωτήσω κι εγώ κάτι επ' ευκαιρία, Τον τελευταίο καιρό δεν τρώνε με τίποτα το κολοκύθι και το καρότο ακόμα κι αν πεινάνε, ακόμα κι αν τα έχω αφήσει νηστικά τα βλέπω στο βυθό σχεδόν ανέγγιχτα! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρειο με fancy χρυσοψαρα | evina | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 15 | 21-02-12 04:43 |