|
|
|||
|
|||
![]()
να σαι καλα φιλε εχω αρκετους μηνες που εχω ψαχτει με τα ψαρια αυτα το εχω διαβασει αυτο το αρθρο και εχω ρωτησει και ατομα που εχουν τα συγκεκριμενα ψαρια.ειμαι κομπλε στο θεμα ψαριου.απλα τον αριθμο που θα βαλω μεσα ειπα αν και οσους ρωτησα μου ειπαν ειναι μια χαρα για τα λιτρα.
τωρα στο θεμα πατωματος θα ειναι ασφαλες?η θα βρεθει στον πρωτο οροφο καμια μερα και θα τρεχω μετα και δν θα φτανω? |
|
||||
|
||||
![]()
Σε νορμαλ κατασκευες ειναι ασφαλες.
Αν στο ειπε και ο πιο ειδικος, νομιζω εισαι ΟΚ. Θα μπορουσες να ρωτησεις και μηχανικο για 100%, αλλα νομιζω δεν χρειαζεται.
|
|||
|
|||
![]()
σε θεμα σεισμου ομως?αν και εχει πολλααα χρονια να κανει στην λαρισα αλλα λεμε τωρα.μην μας κλεισουν και φυλακη χαα
|
|
||||
|
||||
![]()
Κοιτα, αν σκεφτεις ολες τις στραβες που μπορει να τυχουν, ενυδρειο δεν θα στησεις
![]() Αν εχεις γνωμη ειδικου, νομιζω εισαι καλα. Αλλα τα κιλα του ενυδρειου μαζι με τζαμια, επιπλο, νερο και διακοσμηση, θα ειναι αρκετα περισσοτερα απο τα 600, που ειναι τα λιτρα σου. Τον απο κατω τον γνωριζεις? (πλακα κανω)
|
|||
|
|||
![]()
χαχα τον ξερω ναι.κοιτα εμενα ο θειος μου ειπε οτι τα σπιτια μετα απο μια ηλικια και μετα αντεχουν τρομερα βαρη σε καθε πλακακι ας πουμε δεν θα νιωσει τπτ.αλλα να μου πεις σε σεισμο αυτο θα κοθταξω η να σωθω εγω χαχα
|
|
||||
|
||||
![]()
Ο θειος σου προφανως ξερει περισσοτερα απο ολους μας σε αυτο τον τομεα. Εγω θα τον ακουγα, εφοσον δεν εχω καμια τεχνικη γνωση. Τωρα σε σεισμα...τα ψαρια στις τσεπες και δρομο!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
χαχα ετσι σακουλα ψαρια μεσα και τρεχατε ποδαρακια μας χαχαχαχα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Diatomaceous earth σαν υλικο φιλτρανσης? | kgf12345 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 03-09-11 12:35 |
Κατανεμισμος φιλτρανσης | Roussaks | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 29-10-10 09:31 |
Εξαιρετικο Υλικο Φιλτρανσης! | kwstas_original | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 6 | 13-06-10 13:58 |
Λαβα ως υλικο φιλτρανσης?? | Teo | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 18-08-08 07:07 |
Ερωτηση για αναγκες φιλτρανσης | orck | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 20-12-07 17:30 |