|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα επισκέφθηκα φίλο ηλεκτρολόγο και με διαφώτισε!!!!
Καταλήξαμε σε 2 χ 150βατ Osram hqi ts 6000k(έκαστος)και 27000lumen(έκαστος) Μου είπε πως είχε ξανα κάνει κάτι παρόμοιο για φυτεμένο ενυδρείο και πως αν οι προβολείς μπούνε σε 10+ εκ απ την επιφάνεια δεν θα χω θέμα ούτε με θερμοκρασία ούτε με διάχυση! Οπότε μάλλον καταλήγω,εκτός αν κάποιος πιο έμπειρος έχει να μου προτείνει κάτι άλλο....Κύριε Σταύρο τα ΦΩΤΑ σας!!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλα εκανεσ και πηγες σε δυο μικροτερα σωματα. Λογω μηκους κυριος. Ως μαξ για το καθε σωμα υπολογιζε τουσ 60 ποντους μηκος. Τωρα ειδα το θεμα, πως παει? Μια χαρα θασαι, και μενα κατι αναλογο με συμβουλεψε σε προσφατη συζητηση που ειχα μαζι υου.
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
"Νάνοι" στο ενυδρείο! Ποιο είναι το πρόβλημα; | TinTin | Αρχάριοι γλυκού νερού | 35 | 21-09-12 22:23 |
Αυτό κι αν δεν είναι πρόβλημα.... | drbig | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 5 | 27-06-10 16:52 |
Αλμα εις ύψος... | ivdimentia | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 31-05-09 10:59 |
Σε τι ύψος να βάλω το ενυδρείο μου? | xaftel | Αρχάριοι γλυκού νερού | 30 | 03-03-08 14:36 |
96Χ50Χύψος κανονικού ενυδρείου = πόσων περίπου λίτρων ενυδρείο? | Pleco | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 10-12-07 08:03 |