|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ΟΧΙ το φιλτρο δεν κανει να σταματαει... θα ψοφησουν τα βακτηριδια..
Resun ειναι? (γιατι ειπες για ανθρακα..) Καλα εκανες και το γυρισες στο τοιχωμα. Βαλε και μερικες στρωσεις φυλο υαλοβαμβακα και θα ελλατωθει κιαλλο η ροη.. Θα πρεπει η εξαγωγη του φιλτρου ισα που να φαινεται οτι αναταραζει την επιφανεια. Πως προκυπει οτι ειναι στρωμενο? |
|
||||
|
||||
![]()
οντως,το φιλτρο δεν πρεπει να παραμεινει πανω απο μια ωρα κλειστο.αρτεμια σαλινα ενηλικη εννοεις?νεοεκκολαφθεισες αρτεμιες κανουν μονο για τα μωρα!αυτα αν μιλαμε για ζωντανη τροφη.αν αναφερεσαι σε κατεψυγμενη ναι,κανει.η αληθεια ειναι οτι κι εγω βλεποντας πολλες φορες καποιες τετοιες φατσουλες δεν μπορω να αντισταθω και τους αγοραζω!!!εχεις καμια φωτο του να μας δειξεις??
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα παιδιά!
Δυστυχώς Μυριελ φωτο δεν υπάρχει ακόμα, πολύ πιθανόν την άλλη εβδομάδα να τον πείσω να στηθεί! Κάτι ακόμα που με απασχολεί...το φίλτρο το ελάττωσα όσον δυνατόν γινόταν και τελικά κάτι γίνεται...απλώς συχνά τον βρίσκω και "ξεκουράζεται" στην είσοδο του φίλτρου. Να σου δώσω να καταλάβεις το φίλτρο είναι ορθογώνιο και στο κάτω μέρος που έχει το σφουγγάρι έχει συμμετρικές εισόδους του νερού. Περναει από τον άνθρακα μετά και τέλος βγαίνει το νερο από ένα σωληνάκι. Στο κάτω μέρος λοιπόν τον βλέπω και με απλωμένα πτερύγια έχει κολλήσει εκεί και κάθεται. Όχι πολύ ώρα αλλά μήπως είναι ανησυχητικό; Γενικά είναι δραστήριος και για να δω αν κουράζεται από την ορμή του φίλτρου το έκλεισα χτες για 2 λεπτά και παρατήρησα ότι τα πτερύγια του κινούνται το ίδιο-ότι δεν καταβάλει επιπλέον προσπάθεια λόγω του φίλτρου. Προς το παρόν τον ταϊζω της SERA FD Rote Muckenlarven και ανταποκρίνεται. 4-5 κομματάκια τρεις φορές την ημέρα είναι καλά; το πάει αμάσητο! Σε ευχαριστω επίσης για την θυληκιά. Μετά τις διακοπές (18/08-24/0 ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
κι εμενα οι μονομαχοι μου οταν ειχα φιλτρο καθονταν στην εισοδο.αν δεν τον βλεπεις να παρασυρεται απο τη δυναμη του ρευματος εισαι ενταξει.αυτο ειναι το θεμα,να μη χρειαζεται να καταβαλει προσπαθει για να κολυμπαει.θα μπορουσες να προσθεσεις και λιγη java moss για να καθεται εκει και να ξεκουραζεται.αυτη η τροφη που λες ειναι αποξηραμενα κοκκινα σκουληκια??(για να'μαι ειλικρινης δεν την ξερω,γιατι παιρνω μονο κατεψυγμενες).αν ναι,μπορεις να ταιζεις 2 φορες μονο.οσο για τη θηλυκια,μην ανησυχεις,καποια θα βρουμε να ταιριαζει με το μονομαχο σου!!
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα και χρόνια πολλά!
Μυριελ και πάλι τα φώτα σου! Διαπίστωσα στην ουρα του μονομάχου μου μια ελαφρια τάση για μετατροπή της σε ίνες! Αυτο που δεν θυμάμαι είναι αν τον αγορασα έτσι ή οχι. ένας φίλος μου που τον είδε μου είπε ότι έτσι ήταν από την αρχή...λές να συμβαίνει κατι άλλο;;;; και δεν έχω και φωτογραφική μηχανή τώρα ![]() και κάτι ακόμα. τοποθετησα μέσα ένα ψεύτικο φυτό (μέχρι να αγοράσω το java moss) και ένα μικρο βραχάκι και μπορώ να πω ότι το απολαμβάνει πάρα πολύ. ολο τον χάνω και τον βρίσκω ανάμεσα στα φύλλα. αυτό επίσης ελαττώνει και την ορμή του φίλτρου ακόμα πιο πολύ. αυτό που με ανησυχεί επίσης είναι η θερμοκρασία, συνεχώς στους 31-32 βαθμούς λόγω των ημερών και με τον κλιματισμό καταφέρνω να το ρίξω στους 30. τι επιπτώσεις έχει αυτό; ευχαριστώ και πάλι! διακοπές θα πάς; σε ρωτώ γιατι και εγώ και ο Μπίμπης μου-το ονομα του μονομάχου μου, δεν είναι γελοιο; ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μην ανησυχεις!!εδω θα ειμαι συνεχεια,τελος οι διακοπες για μενα....η θερμοκρασια τοσο ειναι παντου αυτη την εποχη,μη σε αγχωνει,μπορει να την αντεξει.τα φυτα οντως τους αρεσουν και θα τον δεις συχνα να ξεκουραζεται εκει πανω.αυτο που ειναι συνηθισμενη αρρωστια στους μονομαχους ειναι να λειπουν κομματια απο την ουρα τους.αυτο με τις ινες ακουγεται περιεργο...μηπως ειναι crowntail το ψαρακι σου?οταν τεντωνει την ουτα του φαινεται ετσι...πρεπει ομως λογικα να το'χες δει απο την αρχη.
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Και εγώ αυτή την τροφή τους δίνω εδώ και ένα χρονο και έχουν γίνει γομάρια κυρίως η θηλυκιά γιατί την καταψηγμένη την φοβάμαι
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|