|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δε νομιζω... παιζω με 3 λαμπες σε -οσο ειναι δυνατο να γινει με λαμπες- εξομοιωση τροπικης μερας απο τα κοκκινα της ανατολες και της δυσης μεχρι τα κιτρινα του μεσημεριου... Παράθεση:
![]() ουτε ξερω τι μαρκα ειχα βαλει... Μπορει να εχουν διαφορα απο μαρκα σε μαρκα... ξερω γω?
|
|||
|
|||
![]()
Προσωπικά δεν θα χρησιμοποιούσα απλό αλουμινόχαρτο για ανακλαστήρα. Ειδικά αν είναι μέσα σε κλειστό καπάκι. Δεν ξέρεις τί πιθανά μολύνει τις σταγόνες του νερού που στάζουν από το αλουμινόχαρτο μέσα στο ενυδρείο.
Να σημειώσω ότι, αντίθετα από την κοινή πρακτική, το αλουμινόχαρτο δεν πρέπει να θεωρείται ασφαλές για μαγείρεμα φαγητού σε επαφή μαζί του. |
|
||||
|
||||
![]()
απ οσο γνωριζω το αλουμινιο ειναι εντελως ουδετερο μεταλο, γι αυτο και χρησιμοποιειται σε ψεκασμο ακομα και σε ασκησεις κοντα σε κατοικημενες περιοχες ως αντι-ρανταρ
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Προσωπικά, χρησιμοποιώ το αλουμινόχαρτο για περιτύλιγμα τροφίμων (π.χ. σάντουιτς) αλλά όχι για το ψήσιμο όπου αλλοιώνεται και συχνά ολόκληρα κομμάτια αποκολλώνται και επικάθονται στο τρόφιμο. Επίσης, δεν θα το χρησιμοποιούσα εντός του ενυδρείου. Αν, λόγω εξάτμισης, δημιουργούνται συνεχώς σταγόνες που στάζουν στο ενυδρείο, νομίζω ότι είναι (περίπου) σαν να είναι μέσα στο ενυδρείο. |
|
||||
|
||||
![]()
ξερω γω? αν ειναι ετσι την κατσαμε ολοι γιατι εχουμε εισπνευσει τονους αλουμινοσκονης (και σ αυτο το θεμα δεν εχει γλυτωσει η επαρχια... μαλλον χειροτερα εκει)
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αυτή είναι η δικιά μου άποψη. Ίσως είναι υπερβολική, δεν είμαι απόλυτα σίγουρος και εγώ. |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά είναι το αλουμινόχαρτο και γενικά το αλουμίνιο σε χρήσεις γλυκού νερού. Αναψυκτικό τύπου κόλα, όλοι έχουμε πιει από τα αλουμινένια κουτιά. Και λέω για την κόλα που είναι άριστο διαβρωτικό, αντισκουριακο και αποφρακτικό, έκτος από αναψυκτικό.
|
|