|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Also, the presence of small black specks is normal.
|
||||
|
||||
![]() ![]() Δεν το προσεξα. Συγνωμη. Αν τραβαει απο πιο ψηλα με τη συριγγα, δεν θα εχει προβλημα. Εγω παντως ετσι κανω οταν βλεπω ιζημα στον πατο του μπουκαλιου,
|
||||
|
||||
![]()
Ίζημα είδε όμως ή ήταν το ίδιο το υγρό μαυρισμένο; Γιατί από την περιγραφή του αυτό προκύπτει.
|
||||
|
||||
![]()
Kαλο κουνημα πριν ανοιξουμε το μπουκαλι και μακρια απο μερη με ψηλη θερμοκρασια. Βαζω με δοσομετρτη οχι με συριγγα. Αυτο κανω σε ολα τα υρα που βαζω στο ενυδρειο μου.
|
||||
|
||||
![]()
Για το μαυρο χρωμα ουτε εμενα μου εχει τυχει.Όσο για τη μυρουδιά, ειναι κολώνια μπροστά στο αντιχλώριο της ΚΕΝΤ...
|
|
||||
|
||||
![]()
πεταξες ιδεα τωρα.θα το κανω σε συναντηση
![]() αν γινει καμια σε ανοιχτο χωρο ομως,γιατι δε φταιει σε τιποτα το υπολοιπο μαγαζι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τωρα που ειδα αυτο το θεμα πηγα και ειδα το δικο μου που το χω χμμμ απο τον καιρο που η Ινδοευρωπαικη ηταν επισημη γλωσσα
![]() εχει οντως κατι μικρα μαυρακια στον πατο...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
seachem prime | janickrules | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 18-01-12 15:37 |
Αντιχλώρια... alpha Seachem vs prime Seachem | lingistis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 30-03-11 20:30 |
χαλασμενο seachem prime? | steady | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 28-05-07 17:14 |
Seachem Prime | george | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 23-04-04 09:41 |