|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ΑΑΑΑ Ενταξει το ξερω αυτο. νομιζα οτι ειχε αμεση σχεση με τη ταμπλετα γιαυτο μου φανηκε περιεργο...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Νέα εμφάνιση του ενυδρείου... Ψαροσύνθεση παραμένουν 10 cpd και 4 σαλιγκάρια....
|
|
||||
|
||||
![]()
ομορφο εγινε...
τα θεματακια που ειχες τα ελυσες?? |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ! το τεστάκι πρέπει να έφταιγε, δεν έχω κάποιο πρόβλημα τώρα, λογικά τα νιτρικά παραμένουν στο 1 αλλά υποψιάζομαι τη pistia να κάνει τη ζημιά. Δεν έκανα αλλαγή το σκ θα κάνω μετρήσεις πάλι μεθαύριο να δούμε...
|
|
|||
|
|||
![]()
Ρε παιδιά αυτό έχει γίνει από κακή κυκλοφορία (κιτρίνισμα άμμου) άλγ ή είναι κυανοβακτήριο? Πράσινο πάντως δεν είναι....
|
|
||||
|
||||
![]()
για κυανοβακτηριο δεν μου κανει...
περισσοτερο μου φαινεται σαν καφε αλγη η απο κακη κυκλοφορια η κατα πασα πιθανοτητα επειδη ειναι φρεσκοστημενο το ενυδρειο..... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Κιεγω θυμαμαι οτι ηταν πρασινο κανονικα αλλα ειπα να ρωτησω για ναμαι σιγουρος... εχω παντως ανοιξει στο φουλ το φιλτρο αλλα ριχνει προς τα πανω για αναταραξη και γιατι τα cpd δεν θελουν δυνατες ροες κτλ... δεν ξερω τι αλλο μπορω να κανω |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τάισμα ζωοτόκων | genecr | Ζωοτόκα | 9 | 20-02-12 20:08 |
Ενυδρείο μέσα σε ενυδρείο, θα δουλέψει; | Manuel | Bettas | 4 | 06-07-11 00:35 |
Ιδανικές Συνθήκες Νερού Ζωοτόκων | cobaingr | Ζωοτόκα | 4 | 15-08-05 13:02 |
Ξαφνικός Θάνατος Ζωοτόκων | manick | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 10-03-05 22:14 |