|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχεις mix 3 ή 4 είδη.
Βλέπω και το λαμπίντο μπουκωμένο. Έχεις θηλυκά Lombardoi, Labidochromis και αγνώστου ταυτότητος και ένα αρσενικό Ps.zebra "red". Θα έχεις σίγουρα υβρίδια ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
lombardoi θηλυκό? πιο το μπλε το μικρό λες? το labido είναι θηλυκό και μπουκωμένο λες και έχει χαλίκι στο στόμα του. το κίτρινο τις πρώτης φωτό τι είναι τελικά?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ο πατέρας είναι στην 3η φωτό με το πορτοκαλί σώμα.
Κάπως έτσι ξεκινήσαμε όλοι. Θες να πεις λίγα λόγια για το ενυδρείο και για τα ψαράκια; |
|
||||
|
||||
![]()
Mέσα έχεις σίγουρα 1 θηλυκό lombardoi, 1 ps zebra και 1 θηλυκό μπουκωμένο λαμπιντο.
Τώρα τα άλλα 2 που φαίνονται στην 1η φωτό το μπουκωμένο μου μοιάζει πάρα πολύ για θηλυκό saulosi, όπως και το μικρό μου φέρνει σε saulosi ή κάποιο παρεμφερές. |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτά τα τέσσερα έχω στο ενυδρείο τι προτείνεται να βγάλω το lampinto σε ένα μικρό ενυδρείο η να το αφήσω όπως έχει?
|
|
||||
|
||||
![]()
Πες μας δυό λόγια για το ενυδρείο σου (διαστάσεις,λίτρα,εξοπλισμό) για να μπορούμε να κάνουμε προτάσεις.
Τώρα αν ρωτάς τι να κάνεις το μπουκωμένο λαμπίντο.....πρέπει να αποφασίσεις αν θέλεις να κρατήσεις υβρίδια.....κι αν τα κρατήσεις τι θα τα κάνεις ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Διαστασεις 120-45-45 έχω 2φίλτρα ehaim 2213 ,ξυλα πέτρες 2 λάμπες .
όσο για το lampido σκέφτομαι να το αφήσω μέσα και ότι γίνει. |
|
||||
|
||||
![]()
τι ενοεις τι θα τα κανω
|
|
||||
|
||||
![]()
Για το ενυδρείο σου προτείνω να βάλεις 2 χαρέμια Mbuna (1αρσ+3/4 θηλ).
Έτσι όπως τα έχεις είναι ασύμβατα. Φτιάξε ένα χαρέμι Labidochromis και διάλεξε ακόμα ένα είδος που συμβιώνει απροβλημάτιστα (πχ Ps. cyaneorhabdos "maingano"). εννοώ ότι αν διασώσεις τα μικρά θα είναι ψάρια αγνώστου πατρότητας υβρίδια που οι χομπίστες δεν πρέπει να διακινούμε σε άλλους και αν τα κρατήσεις πρέπει να τους διαθέσεις ένα ενυδρείο να ζήσουν μόνα τους για όλο το προσδόκιμο της ζωής τους. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Είναι pseudotropheus lombardoi;; | \/ag | Αναγνωρίσεις ειδών | 12 | 03-04-11 12:30 |
Μπουκωμένο Maingano | lingistis | Malawi | 7 | 05-08-08 11:58 |
Αρσενικό ή θηλυκο? | imichal | Bettas | 4 | 17-12-07 14:01 |
Αρσενικό η Θηλικό? | kokacy10 | Αναπαραγωγή | 4 | 16-08-07 01:29 |
metriaclima lombardoi | panos73 | Malawi | 5 | 10-02-06 21:19 |