|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Για τις εξωτερικές γωνιές που συζητάτε . . .
|
|
||||
|
||||
![]()
Οντως οι γωνιές δεν θα εφαρμοσουν ακριβώς αλλά από οτι βλεπω στη φωτό στο σημειο εκείνο δεν είναι ακριβώς 90 μοίρες. Μόνο με μια δοκιμή θα δουμε ποσο εφαρμοζει (οχι να την κολλήσουμε, απλα δουμε πόσο θα εξεχει).
|
|||
|
|||
![]()
Το είπες και μόνος σου !!Τι δοκιμές να κάνει λοιπόν ??
|
|
||||
|
||||
![]()
Σας παραθέτω ξανά κάποιες φωτογραφίες!
δείται την κούρμπα από ψηλά και το σημείο που έχω εντοπίσει με το πρόβλημα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και κάτι άλλο, δεν κάνουμε αντιπαράθεση εδω, κάνουμε ανταλλαγη απόψεων να βοηθήσουμε το φίλο, ισως κάποιες ιδέες να μην είναι εφαρμοσιμες, αλλά με τη συζήτηση ίσως βρούμε μια γρήγορη και οικονομική λύση.
|
|||
|
|||
![]()
Όχι φίλε μου και βέβαια δεν κάνουμε αντιπαράθεση!!
Σημασία έχει όμως 2-3-5-10 ανθρώποι που γνωρίζουν κάτι παραπάνω να τα δουλεύουν καλά αυτά που λένε και να μην μπερδευουν τους υπόλοιπους!! Τα πράγματα είναι απλά,η λύση είναι μια και την έχουν επιβεβαιώσει 3-4 ανθρώποι στο συγκεκριμένο topic μέχρι τώρα!! Το κόλλημα μιας ένωσης έχει καταντήσει 2 σελίδες χειρουργείο και συνεχίζεται!! Δεν υπάρχει λόγος νομίζω!! Τέλος για την όρθια κόντρα που λες τα ίδια ισχύουν!! Υποχρεωτικά θα την βάλει στο πλαινό τζάμι!!Δεν υπάρχει άλλη επιλογη αλλά και πάλι το μπροστά είναι κούρμπα!!Δες καλά την τελευταία φώτο!!Δεν θα πατήσει όπως πρέπει!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Επόμενη ιδεα (απο ιδέες άλλο τίποτα), τι λέτε για κατακόρυφες κόντρες ?
Εσωτερικά να κολληθούν στο πλαινο στην ένωση με την οθονη κατακόρυφες κοντρες. Στο πλαινο για να μη φαίνονται πολύ απο μπροστά, μόνο από το παχος της κόντρας θα φαινεται. Xtreme λύση , δεν λέω, τραβηγμένη πολύ και το αισθητικο με απασχολεί ------------------------- Να βαλει μια για δοκιμή να δει ποσο καλα εφαρμόζει ή οχι. Όχι να αγοράσει, κάτι μπορει να βρει γωνια 90μοιρών να δει πως έρχεται. Αυτα είναι δοκιμή και λάθος, δεν το έχουμε ξανακάνει και σκεφτόμαστε διαφορα και στο δρόμο προσπαθουμε να λύσουμε τα τυχόν προβληματα. Αν το ειχα μπροστα μου θα ακουμπαγα μια γωνια να δω πόσο χανει, από μακρια φανταζόμαστε μόνο, που είναι το κακό ?
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 02-12-13 στις 20:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτισμός Ενυδρείου | theok1200s | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 16-01-09 12:07 |
Μετακίνηση ενυδρείου | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 10-01-09 14:22 |
Παρουσίαση του ενυδρείου μου | zarko | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 22 | 29-12-08 16:00 |
Εξοπλισμός Ενυδρείου | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 15-12-08 22:06 |
Επισκευή διαρροής σε πάλιο ενυδρείο | tekenas | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 30-11-06 11:24 |