|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ----------------- Εκτος βεβαια αν το κανω τα μεσανυχτα που δεν νομιζω να το καταλαβει κανενας ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
προσωπικά όταν τελειώσω και με το γέμισμα e.t.c μαζεύω το λάστιχο χωρίς να το αφαιρέσω από την βάνα που το έχω τοποθετήσει ώστε να μην αδειάζει κατά την ώρα του μαζέματος και όταν φτάσω στο βανάκη το αποσυνδέω και σηκώνοντας το τυλιγμένο λάστιχο λίγο ποιο ψιλά από την άλλη άκρη που αποσύνδεσα , αδειάζει όλο .
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
επειδη και γω ετσι το κανω μπορω να σου πω κ αλλο κολπο βαζεισ το λαστιχο μεσα στο ενυδρειο μεχρι εκει που θεσ να αδιασει υπολογισε το βαθοσ μετα ρουφα πολλεσ φορεσ μεχρι το νερο να φτασει πολυ κοντα και δεν χρειαζετε να το βαλεισ στην τουαλετα λογικα απο κατω θα εχεισ τισ σιτεσ τισ αποχετευσησ αστο να τρεχη εκει να ξερεισ μεγαλο ρολο παιζει να ρουφιξεισ πολλεσ φορεσ για να ερθει με δυναμη το νερο καταλαβεσ??και μετα κανε μια πατεντα με το λαστιχο βρεσ πωσ εχουν τα φιλτρα νερου στη βρυση που διαφημηζουν που τρεχει το νερο και μετα τραβασ ενα σιδερακι και σταματαει να τρεχει απο την βρυση και τρεχει απο το φιλτρο στο ποτηρι βρεσ ενα τετοιο μονο αυτο που συνδεετε στην βρυση και συνδεσετο στο αλφαδολαστιχο και ρυθμισε ποσο ζεστο θεσ να ειναι το νερο και μετα τραβασ το σιδερακι και πασ κοιτασ τηλεωραση και αυτο θα γεμηση το ενυδρειο σου εγω σωθηκα ετσι
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά, είμαι της άποψης πως το νερό του ενυδρείου να μη το πετάμε στην αποχέτευση αλλά να χρησιμοποιείται για πότισμα (εξαιρείται βέβαια το νερό από θαλασσινά ενυδρεία) ή για άλλους λόγους όπως πλύσιμο μπαλκονιών αυλών κλπ ειδικά τώρα απο ανοίγει ο καιρός. Για το πότισμα ισχύει βέβαια για όσους έχουν φυτά σε γλάστρες ή σε κήπο, και όσοι δεν έχετε δεν θα είναι άσχημο να βρείτε λίγο χώρο στο μπαλκόνι σας και να βάλεται καμιά γλάστρα. Εγώ αυτό κάνω και για οικονομικούς λόγους (δύσκολοι καιροί σήμερα και έχω πάνω από 60-70 γλάστρες) αλλά και για οικολογικούς λόγους, είναι κρίμα να πετάμε τόσο νερό ενώ αλλού "λένε το νερό νεράκι".
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κανένα ρόλο ΔΕΝ "παίζει" το πόσες φορές θα ρουφήξεις για να έχει δύναμη (ή όχι... το νερό)... μια φορά είναι αρκετή... στην συνέχεια αναλαμβάνει η βαρύτητα και η διατομή του λάστιχου.- |
|
||||
|
||||
![]()
Κι ομως εχω παρατηρησει (παλια που ρουφαγα κι εγω, πριν φτιαξω τα συστηματα μου για αλλαγη νερου) οτι αν δεν ρουφαγα (μια μεν φορα για να μη το καταπιω, αλλα) πολυ δυνατα, μπορει να ειχε χαμηλη ροη η εξοδος του νερου.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αντλια νερου | puntakias22 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 28 | 09-12-13 14:24 |
αντλια για αλαγες νερου | ανδρεα | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 20-02-13 02:18 |
αντλια νερου | kyrtokaros | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 21-02-11 21:16 |
Αντλια για αλλαγες νερου. | theofilos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 08-07-08 15:21 |
αντλια νερου... | bas_754 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 23-06-07 17:28 |