|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
10-20 % ειναι μια χαρα την εβδομάδα, θα το δεις με τα νιτρικά σου.
Για πια μινεραλς σκέφτεσαι? Εγω χρησιμοποιώ salty shrimp bee mineral, ειχα πάρει ενα κιλό , κάπου 26 ευρώ μου βγήκε και όπως το βλέπω κρατάει 2 χρονάκια... ![]() Εαν δεις οτι βρομίζει το νερό, μην το συνδέσεις καθόλου με το samp ,άπλα στις αλλαγές σου μπορείς να τραβάς νερό από εκεί, και να καθαρίζεις το υπόστρωμα. ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lingistis : 02-12-13 στις 09:04 |
|
||||
|
||||
![]()
σε ευχαριστω για το trickακι
![]() Και εγω της salty shrimp εχω του κιλου. Μηπως το αγορασες λιγο παραπανω αν δεν απατώμαι κανα 40αρι εχει. Προσθετεις κατι εχτρα εκτος απο το mineral της salty?
|
||||
|
||||
![]()
Μπορει δεν θυμαμαι...
![]() Που και που λιγο μοντμοριλονίτη, κανει πιο λευκο το λευκο. ![]() Και ποικιλια φαγητων, μεγάλη ποικιλια περιπου 14 διαφορετικες τροφες.... Εχει διαφορα σκευασματα, εχω μεινει στα αρχικά, και οικονομικα. |
|
||||
|
||||
![]()
εχω κανει την Mosura πλουσια....
|
||||
|
||||
![]()
Τελεια η ολη φαση!Να ναι καλα η γιαγια!
Πιστευω πως στην επιλογη για ενυδρεια εκανες οτι καλυτερο ειναι μια χαρα σε λιτρα και η φιλτρανση θα σε ανταμιψει! Καλη συνεχεια!
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεις να αναφερεις που μπορει καποιος να βρει μαυρο σωληνα και γωνιες οπως αυτα που εβαλες στο spray bar?
|
||||
|
||||
![]()
googlare σταματιου πλαστικα και θα στο βγαλει.
Εχει ελειψη γενικα στις γωνιες των 90o. Ο λογος που δεν προχψραει και το δευτερο ειναι γιατι περιμενω να βρω γωνιες.
|
||||
|
||||
![]()
mosura ε?
Δεν την χρησιμοποιω τιποτα απο την εταιρια, αυτη αν και ειναι η τοπ για τις crs ... αλλα ειναι πανακριβη.. ειναι τελευταια χρονια τους, για τις crs, αν δεν καταφερουν να εξαπλωθουν στο ενυδρειο, δεν θα τις συνεχισω του χρονου. Αφού κάθε χρόνο μεγαλώνω την αποικία και κάθε καλοκαίρι εξαφανίζεται, δεν έχω aircodition και πιάνει 27 -28 άνετα το καλοκαιρι με ανεμιστήρες. Οποτε τζαπα και ο κοπος... να τις αυγατίσεις , να τις μεγαλώσεις και να τις χάσεις.. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
My fish room | Σωτος | Malawi | 72 | 27-12-10 13:56 |
sex room in harris samos hotel | harris samos | Δίσκοι | 32 | 12-07-10 00:38 |
Fish Room - Μινι φαρμα..... | Pritanis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 26 | 14-01-09 20:54 |