|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Μηνιαίες Συναντήσεις GAB-Βόρειος Ελλάδα 2014
ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΕΝΥΔΡΕΙΟΦΙΛΩΝ-ΧΟΜΠΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Πρόγραμμα συναντήσεων μελών και φίλων του GREEK AQUARIST'S BOARDS 2014 Οι επίσημες συναντήσεις φίλων του GAB θα πραγματοποιούνται κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα εκτός κι αν υπάρχει επίσημη αργία και θα μεταφέρονται την επόμενη Κυριακή. Αναλυτικά το πρόγραμμα είναι: Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014 Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014 Κυριακή 9 Μαρτίου 2014 Κυριακή 6 Απριλίου 2014 Κυριακή 4 Μαΐου 2014 Κυριακή 1 Ιουνίου 2014 Κυριακή 6 Ιουλίου 2014 Κυριακή 3 Αυγούστου 2014 Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014 Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014 Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014 Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014 Οι συναντήσεις μας θα γίνονται στις 11:00 το πρωί στο : Kingston Γρηγορίου Λαμπράκη 246, Άνω Τούμπα, ΤΚ 54352, Θεσσαλονίκη Θα πρέπει εδώ να τονίσουμε ότι στην συνάντηση είναι ευπρόσδεκτοι όλοι οι φίλοι του ενυδρείου Οι φίλοι του GAB και τα μέλη του, σας περιμένουν.
------ Life is what happens while you are busy making other plans ------ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Alex_Salonica : 05-12-13 στις 18:30 |
|
||||
|
||||
Οποιος θελει να φερω κανενα Clea Helena την Κυριακη, ας στειλει ενα πμ.
Κατα τα αλλα, τα λεμε εκει.
|
||||
|
||||
Κριμα για τις στανταρ ημερομηνιες καλα να περνατε στις συναντησεις παιδια!Ετσι οπως ειναι το προγραμμα λιγο δυσκολα να βρεθουμε εκει!Τωρα για την τσιπουροσυναντηση στα Γιαννιτσα θα τα πουμε με Πμ.
|
||||
|
||||
εκτος απο τις στανταρ εννοειτε οτι μπορουμε να κανονιζουμε οποτε θελουμε. και καθε βδομαδα
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Απο εκει και περα, φυσικα θα κανονιζουμε διαφορες συναντησεις, οπως κανουμε ετσι κι αλλιως, χωρις δεσμευσεις απο ημερομηνιες. Εσυ το ξερεις αρκετα καλα, νομιζω. Αλλα να θελω να βγω με τον Bloskas για να πιουμε ενα τσιπουρο και να το κανονιζω απο εδω, νομιζω δεν ειναι το πρεπον και δε συμβαδιζει με το επιπεδο αυτου του φορουμ. Το GAB πρεπει να εχει ενα στανταρ επισημο ραντεβου, στο οποιο οσοι εχουν παρευρεθει, ξερουν οτι η συναντηση ειναι καθαρα ενυδρειακη και τιποτα αλλο. Ο καθενας μπορει να κανονιζει οτι θελει και αυτο θα γινει. Αλλα υπαρχουν τα τηλεφωνα, τα πμ, ακομα και αυτο το θεμα για εκτακτες περιπτωσεις. Ελπιζω να ειναι κατανοητο το σκεπτικο της συντονιστικης ομαδας. Ειναι καιρος πια να ενωθουμε ξανα εδω στα βορεια και να βρισκομαστε χαλαρα και δημιουργικα. Οσοι εχουν κεφι για το χομπι, μπορουν να ακολουθησουν να στησουμε μια ωραια παρεα.
|
||||
|
||||
Θα το πιουμε αυριο το καφεδακι;
|
||||
|
||||
Ναι βρε.
|
||||
|
||||
Kαι εγω θα ερθω παιδια.
|
||||
|
||||
Εχει κανεις να φερει λαθρεπιβατες;
|
||||
|
||||
Ε! Τους εχεις παρει ολους τον τελευταιο καιρο ε!
Και εγω θελω!
|
||||
|
||||
Kαλημερα στην παρεαααα!!!!! Πριν φτασει το 2014, εχουμε την αυριανη Κυριακη καθως και τις 29 που θεωρω πιο πιθανον πολλοι να λειπουν. Τι θα λεγατε για μια καφεδια αυριο?? Θα μας κανει και ωραια μερα!!
|
|
||||
|
||||
Μεσα ειμαι εγω.
|
||||
|
||||
Μια εκτσκτη συναντηση δεν θα ηταν ασχημα αφου θα εχει λογικα και καλο καιρο.
Μεσα κι εγω εκτος απροοπτου ..αν θελει κανεις helena ας μου πει να φερω
|
||||
|
||||
Ωραια ωραια αντε να μπουμε λιγο σε εορταστικο mood.
|
|
||||
|
||||
Ναι, θα ντυθω Αγιος Βασιλης
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Αυτην την εβδομάδα θα γίνει συνάντηση;
|
||||
|
||||
Εγω μαλλον εδω θαμαι αν θελετε παμε
|
|
||||
|
||||
παιζει να μπορεσω
|
|
||||
|
||||
Οι υπόλοιποι;
|
||||
|
||||
Δεν υπαρχει κανενας λογος να υπαρχει παρουσιολογιο. Σε οσες συναντησεις κανουμε πλεον, ερχονται και ατομα που δεν γραφουν οτι θα ερθουν. Οποτε δεν υπαρχει λογος υπαρξης, αρκει να κανονιστει οτι θα ειναι καποιοι.
Και εγω μεσα μαλλον.
|
||||
|
||||
Εγω θα ειμαι εκτος. Καλα να περασετε πσιδια.
|
||||
|
||||
Θα έρθει και ο piranha friend μαζι θα έρθουμε κατα πάσα πιθανότητα Φέρτε και κανένα φυτάκι άμα σας περισσεύει
|
||||
|
||||
Αυριο θα παω σερρες να δω τα ενυδρεια. Ετσι οπως το κοβω θαχω εναν κουβα κερατοφυλλο μαζι
|
|
||||
|
||||
Αν ειναι απο αυτο με τις γαριδες και τους μπαμπουρες, δεν το θελω. Αν ειναι απο το αλλο, θελω
|
||||
|
||||
Μεσα απτο μαλαουι θα το βγαλω ρε τραχανα χαχαχα παρε οσο θες
|
|
||||
|
||||
Οι κιχλιδαρες δεν καταλαβαινουν, οτι και να εχει. Τα puffers, που θελω να το βαλω, ομως, καταλαβαινουν. Ασε, δεν το ρισκαρω κι ας ειναι ασφαλες.
|
||||
|
||||
Παιδια ναι παιζει να ερθω και εγω αν και δεν ξερω αν καταφερω να ειμαι στις 11 στο kingston. Μπορει να ερθω λιγο αργότερα . Αν μπορειτε να φερετε κανα φυτουδι...
|
|
||||
|
||||
Λεπον εγω κερατοφυλλο και λιγη εγκερια. Τα λεμε εκει στις 11?
|
|
||||
|
||||
Στανταρ δεν ξερω γιατι κολλησα γριπη και δεν ξερω πως θα ειμαι μεχρι αυριο. Αν ερθω, ηρθα.
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |