|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Θέλει τουλάχιστον 2 βδομάδες(minimum). Τώρα επειδή εσένα είναι όλα νεκρά και δεν έχει βρώμα ίσως αργήσει λίγο παραπάνω. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikolaosbouk : 28-11-13 στις 11:16 |
|
||||
|
||||
![]()
ωραίο το πρότζεκτ Ιγνάτιε , καλό ταξίδι σου εύχομαι , 2 παρατηρήσεις μόνο , νομίζω η στάθμη είναι λιγο πιο ψηλά από ότι πρέπει γιατί αρκετά ψάρια έχουν το κακό συνήθειο να πηδάνε και μπορεί ο κυματισμός που θα σου κάνουν οι jebao να ρίξουν νερά έξω και 2 βάλε και άλλες φωτό
![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Καλη τυχη ιγνατιε
![]() Οσο για το jebao (οπως ειπε και ο κωστης)κανει αρκετο κυματισμο, εγω με την mp40 ειμαι στους 6 ποντους χαμηλοτερα απο το πανω μερος του τζαμιου για να μην μου πεταει τα νερα εξω!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τον κοβω στο μηνα ισως και παραπανω...
|
||||
|
||||
![]()
Είμαι παντελώς άσχετος με τα θαλασσινά, οπότε σου εύχομαι καλή αρχή φίλε
|
||||
|
||||
![]()
Όντως ναι, δεν το είχα προσέξει αυτό με την στάθμη. Είναι πολύ κοντά στο χείλος.
Αυτό με τα άλματα δεν το γλιτώνεις με τίποτα αν είναι να γίνει, αλλά τουλάχιστον να μην πεταχτούν νερά απ'έξω. |
|
|||
|
|||
![]()
τελικα το δεν το εβαλες στην εισοδο του μαγαζιου?
πιστευω οτι θα γινει πολι καλο οπος ειναι και το δισκαδικο που εχεις στο γραφειο! |
|
||||
|
||||
![]()
Καλές βουτιές στη θάλασσα Ιγνάτιε.
Καλή συνέχεια και δώσε λίγο περισσότερη βάση στη διαμόρφωση του βράχου...
|
||||
|
||||
![]()
Βοήθα λίγο την κατάσταση. Τι εννοείς?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρώτη μου προσπάθεια!! | chrisvari | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 33 | 20-02-14 19:50 |
DIY 140lt Πρώτη προσπάθεια | antricos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 27 | 22-01-13 22:47 |
Πρώτη προσπάθεια !!!! | sunsity | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 46 | 16-12-12 21:19 |
Η πρώτη μου προσπάθεια, 240 L κοινωνικό φυτεμένο | vaska | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 31 | 17-08-12 18:20 |
Πρώτη προσπάθεια σε 54lt. | Spike | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 04-05-10 16:21 |