|
|
||||
|
||||
![]()
Και πως τα πήρες αν δεν ξέρεις τι ψάρια είναι?
![]() Διάβασε ένα ενδιαφέρον άρθρο http://www.tsamisaquarium.gr/Selides...s_lifalili.htm (οι παπαγάλοι μιλάνε? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μωρε ξερω πως ειναι αυτα.. απλα για το φύλο τρώγομαι και αν ειναι έγκυος.. (το αρθρο το εχω διαβασει εδω και καιρο)
για τον παπαγάλο άστο μην το συζητάς... ειναι της κοπέλας μου προσπαθώ να τον ξεφορτωθώ ποσο καιρό αλλα δεν!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το αρσενικό πιθανά να έχει πιο σκουρο-κόκκινο χρώμα αλλά μόνο από τη συμπεριφορά θα τα ξεχωρίσεις σίγουρα.
Το φούσκωμα δεν ξέρω τι μπορεί να είναι ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
τα πιο έντονο το ψιλομαρκαρει το μπορντό..
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν είναι σε φάση ζευγαρώματος θα δεις διογκωμένο το γονυπόδιο, πίσω κοντά στην ουρά.
Δες εδώ την γονιμοποίηση των αυγών |
|
|||
|
|||
![]()
Το ότι είναι lifalili φωνάζει όπως σου είπε κι ο Κλεόβουλος.Το αρσενικό είναι στην πρώτη φωτογραφία που ανέβασες ( όταν τα ''παίρνει''κοκκινίζει! )Όσον αφορά το ''ξεφόρτωμα'' αν θες δώστα σ'εμένα!!!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Για τον Παπαγάλο εννοούσα το ξεφόρτωμα...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δηλαδή πρόκειται για ζευγάρι σωστά?
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ πρησμένα βλέπω τα χείλη τους....κ κατι μου λεει οτι τσακώνονται συχνα!...
πήρες 1και1 ή τα πηρες για ζευγαρι? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Hemichromis lifalili | snakepanos | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 20 | 28-01-15 11:02 |
Hemichromis lifalili - Βιντεο | Κλεόβουλος | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 4 | 05-05-12 16:55 |
hemichromis lifalili | takis07 | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 3 | 10-03-11 20:00 |
hemichromis lifalili | anasios | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 24 | 10-09-06 20:27 |