|
|
||||
|
||||
![]()
τις τιμες αλατοτητας και ph τις γραφει ηδη το πρωτο αρθρο απτο zootaxa,στην περιοχη που βρηκανε ψαρια.
ενα απτα λινκ που αναρτησε ο μαβερικ γραφει επισης για μετρηση ph 7.8 και "λιγο αλατι" (δε γραφει τιμη γιαυτο). δεν υπαρχει διαφωνια για τις συνθηκες,φυσικα στο τελος θα φτιαξει το νερο που ειναι καλυτερο για τα ψαρια,οτι κιαν ειναι αυτο. το θεμα ειναι αν ειναι απαραιτητο το αλατι η οχι. εγω εχω την εντυπωση πως δεν ειναι και αυτο το στηριζω κυριως στο οτι τα ψαρια βρισκονται σε διαφορα "υψη" στο ποταμι,το γεγονος οτι υπαρχει τεραστια μολυνση,και το γεγονος οτι ο γερμανος τα κραταγε σε μαλακο γλυκο νερο. εκατσα μεχρι τις 6 το πρωι σημερα να ψαχνω μηπως βρω κατι πιο συγκεκριμενο αλλα δεν μπορεσα να βρω κατι οσο και να εψαξα ![]() εστειλα δυο email μηπως μπορεσω να ερθω σε επαφη με τον τυπο που εγραψε το αρθρο που αναρτησε ο Maverick και αλλο ενα σε ενα τυπο απτο aquabid.ελπιζω να απαντησει καποιος. αν ξερει καποιος κανα φορουμ απο ταυλανδη (nick74,maverick,η οποιος αλλος....) δωστε το λινκ μηπως κανουμε τιποτα με το google Translate... το αλλο θεμα που μου φαινεται σημαντικο ειναι το πως θα γινει η αλλαγη στο νερο και η προσαρμογη των ψαριων στο αλατι -αν τελικα χρειαστει-,χωρις να προκαλεσει οσμωτικο σοκ στα ψαρια. αυτο δεν το γνωριζω γιατι δεν εχω διαβασει τιποτα σχετικο. ακομα... οποτε θα περιμενω να απαντησει καποιος που γνωριζει περισσοτερα σχετικα. |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν γίνεται να ρωτήσουμε τον πωλητή από ποιο σημείο προέρχονται τα ψάρια (αν είναι άγρια);
|
|
||||
|
||||
![]()
Ο Σταύρος από την ¶βυσσο μου είπε ότι είναι άγρια... θα τον ρωτήσω εάν μπορεί αν μάθει από τον Γερμανό!!!
|
||||
|
||||
![]()
Έστειλα και ένα πμ σε έναν mod από το bettas4all που ασχολείται με άγρια μήπως ξέρει κάτι παραπάνω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μόλις μίλησα με τον Σταύρο και μου είπε ότι τα ρωτήσει τους Γερμανούς.
------------------------- Μερικές φωτογραφίες!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Σε όλες έχω βγει με κατεβασμένο το κεφάλι ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη no_name : 27-11-13 στις 19:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τελειο. Η διχρωμια που κανει (εκτος νερου και στο νερο) μαρεσει απιστευτα και ειναι φυσικοτατο!
Πιο μακρινη φωτο παιζει? |
|
||||
|
||||
![]()
¶ψογο!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιάννη σ' ευχαριστώ που έψαξες...
Είχα έναν διάλογο με έναν φίλο...
Τα σκέφτηκα αυτά, διάβασα και διάφορα άρθρα και αποφάσισα να τα κρατήσω σε γλυκό νερό με χαμηλό pH
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι ή του υψους η του βαθους?
Αφου οπως φαινεται, ζει και αναπαραγεται παντου. Σε πεχα και σκληροτητες βρυσης δεν θα παει καλα?
|
||||
|
||||
![]()
τιποτα ρε γμτ,με γραψανε κανονικα
![]() ------------------------- Παράθεση:
κιεγω εχω την εντυπωση αποτι εχω διαβασει,οτι το νερο της αθηνας δεν ειναι πολυ μακρια απτο φυσικο τους.τουλαχιστον οσον αφορα το ph. σε καποια πραγματα καλυτερο(οσον αφορα τη μολυνση)και σε καποια που δεν τα ξερουμε(συσταση του νερου),ισως οχι. παντως george εμενα το αλατι δεν μου φαινεται απαραιτητο,στο ειπα απτην αρχη.τωρα αν προκυψει κατι αλλο στην πορεια δεν το ξερω.μεχρι στιγμης δεν εχω διαβασει κατι παντως... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 12-12-13 στις 09:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Η απάντηση που πήρε ο Σταύρο από τον Γερμανό
Παράθεση:
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΜΟΝΟΜΑΧΟΣ | flea | Αρχάριοι γλυκού νερού | 33 | 09-11-11 14:17 |
fin rot σε μονομαχο | monomaxos_lover | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 02-05-07 13:47 |