|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφο φιλε μου το ενυδρειο σου και καλογεμιστο.
Θα ηθελα ομως να το δω με τις δυο ριζες στις ακρες. Τι υψος εχει το υποστρωμα σου γιατι στη φωτο φαινεται χαμηλο! Απο φυτα Lobelia Cardinalis 'Mini' cryptocoryne balansae Hydrocotyle Tripartita Eichhornia Diversifolia Hygrophila Lacustris nymphaea lotus Java Fern Narrow Java Fern Trident
|
|||
|
|||
![]()
Το χαλίκι είναι 5-6 εκ. παντού.
Για γρασιδάκι μου άρεσαν και τα Pogostomon Helferi ή Echinodorus Tenellus αλλά δεν ξέρω αν θα τα καλύψω απο φώς και χωρίς διοξείδιο για αυτό και σκέφτηκα την Eleocharis σαν λιγότερων απαιτήσεων. Απο τα φυτά που πρότεινες μου άρεσαν ιδιαίτερα τα Eichhornia Diversifolia καί Hygrophila Lacustris. Αυτά να υποθέσω σαν εναλλακτική για το ψηλό φυτό που σκεφτόμουν την Zosterifolia? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ναι ειναι πολυ ομορφα φυτα . Εχει καποια μορφη υποστρωματος? Ταμπλετες θα βαλεις? Το Pogostomon Helferi ειναι λιγο μυστηριο ![]() Το Echinodorus Tenellus δοκιμασε το
|
|||
|
|||
![]()
Υπόστρωμα δεν έχω βάλει. Ενα γενικό λιπασματάκι θα ρίχνω στο νερό με πολύ χαμηλή αναλογία.
Αν πούμε ότι βάζουμε, για να το κανουμε και πιο συγκεκριμένα: 8-10 Echinodorus Tenellus 4-6 Staurogyne repens 8-12 Java Fern Narrow 2 Heteranthera zosterifolia Λογικά αυτές οι ποσότητες είναι αρκετές για αρχή ώστε να μπούνε στα κρίσιμα σημεία χωρίς να το πνίξω μετέπειτα? Και ερώτηση κρίσεως... απο που τα παίρνουμε αυτά? Παλιά ήξερα Tropica και ξερό ψωμί για καλά φυτά... λίγο πιο ακριβά απο τους άλλους, έχουν αλλάξει καθόλου τα δεδομένα στην αγορά? Όποιος θέλει ας προτείνει με πμ αν δεν επιτρέπεται στο υπάρχον θέμα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Για γλαστράκια λέω αφου θα παραγγείλω?
|
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου αφου θα τα κανεις τα εξοδα που θα τα κανεις,παρε ενα υποστρωμα!!
Αβρεχτο ειναι το ενυδρειο σου βγαλε το χαλικι και αυτοσχεδιασε. Θα σου χρειαστει και θα εχεις μεγαλυτερη γκαμα φυτων.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
70 λίτρα λίγο πριν την εισαγωγή ψαριών | ioannis_79 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 07-03-11 00:42 |
Λίγο πριν το φρεσκάρισμα! | zipo | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 20 | 16-09-10 13:50 |
Δοσολογία σιδήρου: όλο μαζί ή λίγο λίγο; | aquaman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 07-11-09 22:24 |