|
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρειάκι είναι Ζούπερ.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
σε ευχαριστω πολυ |
|
|||
|
|||
![]()
Αλλαξα το φωντο εβαλα μαυρο χαρτονι μου εβγαλε λιγο την μεση η αληθεια ειναι γιατι εχω και ενα θεματακι αλλα νομοζω σκωτινιασε ποιο πολυ τωρα
Οριστε και μερικες φωτογραφιες να μου πειτε τις γνωμες σας και αν δειχνει ακομα τοσο μικρο οσο στις αλλες |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλύτερο με το μαύρο φόντο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλύτερα τώρα.Δινει μεγαλύτερο βάθος στο ενυδρείο. Το μόνο που θα άλλαζα θα ήταν η ρίζα στα αριστερά, την οποία θα την έβαζα να κοίτα προς την άλλη πλευρά και με τις μύτες να ακουμπούν άμμο. Έτσι κερδίζεις και σε χώρο και δίνεις κάλυψη στα ψάρια σου.
|
|
|||
|
|||
![]()
Η αριστερη ριζα μονο ετσι μπορει να μπει προς το παρον γιατι ειναι τεραστια και δεν χωραγε αλλιως
εβρισκε στις κοντρες και στις λαμπες και δεν εκλεινε το καπακι |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρχάριος...παρατηρήσεις για βελτίωση | alexkotsis | Χρυσόψαρα | 303 | 29-01-18 23:20 |
Juwel Lido 120 - Βελτίωση | Sophie | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 7 | 25-01-11 14:33 |
Ιδέα για βελτίωση DIY CO2 | Synthercat | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 23-04-09 13:42 |
Προτάσεις για βελτίωση @ | scissorhands | Greek Aquarist's Boards | 9 | 12-04-09 20:32 |
Βελτίωση Υποστρώματος | Filippos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 20 | 26-04-04 01:11 |