|
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά σε βρίσκω!
(οι φωτο είναι πράγματι τεράστιες) Ωραίες οι πέτρες Σαμοθράκης. Το ξύλο εμένα δεν μ' ενοχλεί (και απαντώντας συγχρόνως στις pink ανησυχίες ![]() Αν και δεν ξέρω ακριβείς διαστάσεις του ενυδρείου, έχω ενστάσεις για την ψαροσύνθεση. Τα ocellatus είναι από τα πιο "ζόρικα" κοχυλόψαρα και επιθετικά και αναμεταξύ τους (τα θεωρώ δύσκολα για αρχάριο). Τα brichardi είναι πολύ επεκτατικά, σχηματίζουν αποικίες που μπορεί να κυριαρχήσουν σύντομα ακόμα και σε αρκετά μεγαλύτερα ενυδρεία και μπορεί να επιτεθούν, ειδικά όταν έχουν μικρά, και σε ψάρια με τριπλάσιο μέγεθος. |
|
||||
|
||||
![]()
Μολις φυτεψα...
![]() ![]() ------------------------- ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη christos har : 20-11-13 στις 22:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
κανε κατι να ανεβαζεις τις φωτο σε μεγεθος που να χωραει σε οθονη Η/Υ ειναι τεραστιες οι φωτο σου και πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω και να εχω μια ολοκλιρομενη εικονα του ενυδρειου και φενετε ενδιαφερον γιατι θελω να φτιαξω και γω ενα
|
|
||||
|
||||
![]()
Συγνωμη για το μεγεθος των φωτογραφιων, ειναι ο μονος τροπος που μπορεσα να τις ανεβασω...
![]() ------------------------- Γνωριζετε καποιο προγραμμα να ανεβασω τις φωτο σε κανονικο μεγεθος? Τις ανεβασα μεσω imageshack. Μια βοηθεια παρακαλω. ------------------------- http://postimg.org/image/vyos3bm3f/ ------------------------- http://postimg.org/image/trwiwspp5/ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη christos har : 20-11-13 στις 23:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τωρα κατι εκανες
![]() Τουλαχιστον να το δουμε κανονικα. Πολυ ωραιο στησμο, μου αρεσει αρκετα. Για το αισθητικο κομματι, καπου αλλου πρεπει να βαλεις το θερμοστατη και οχι ετσι πλαγια που τον εχεις. Οπως και το spray bar, δεν αν χωραε στο πλαϊνο τζαμι, για να μην ειναι στη μεση. Τα υπολοιπα ο "Αφρικανος" Κλεοβουλος. Μετρησεις σκληροτητας σιγουρα καλο ειναι να γινουν. Τη βιολογια τη διατηρεις με καποιο τροπο αυτη τη στιγμη?
|
|||
|
|||
![]()
τωρα μαλιστα πολυ καλυτερα ωραιο ειναι μ'αρεσει το spray bar αν δεν χωραει στα πλαγια βαλτο τουλαχιστον στο πισω τζαμι οχι στο μπροστα και τον θερμοστατη εκει που ειναι εγω τον φοβαμαι μην σπασει πανω στην πετρα
|
|
||||
|
||||
![]()
Το πίσω τζάμι είναι κατειλημμένο από την πλάτη,οπότε είναι ανέφικτο. Στο πλαϊνό θα προσπαθήσω μπας και βρω πατέντα να στριμωχτεί ( λίγο δύσκολο
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χρηστο ξαναδοκιμασε να ανεβασεις καλυτερες φωτογραφιες γιατι εχω την εντυπωση οτι το αδικουν αρκετα αυτες οι συγκεκριμενες.Καλη συνεχεια και οτι χρειαστεις ακομα εδω ειμαι εγω
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
new mini | crazydiver | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 03-03-13 20:38 |
60 lit Mini Tanganyika | ΠΑΝΟΣ | Tanganyika | 19 | 19-04-11 17:16 |
Παρουσιαση 120 lt Tanganyika | konchrist | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 14 | 21-10-09 23:41 |
Από φυτεμένο με ζωοτόκα σε Mini Tanganyika | fillmore | Tanganyika | 2 | 20-10-09 22:51 |
Παρουσιαση Mini Tanganyika | Sta8hs000 | Tanganyika | 6 | 08-10-09 16:12 |