|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτο που λες ειναι ασχετο με το σοβαρο προβλημα που εχει ο φιλος μας.Η φιλη μας Εφη εχει δικιο,γιατι ο κυματισμος που δημιουργει ο κυκλοφορητης,ειναι μονο επιφανειακος,οφιλος λεει οτι οταν περπατα ,δημιουργει αναταραξη,που σημαινει οτι η δονηση,ξεκινα απο την βαση,λογου δαπεδου.Και αυτο δημιουργει ταλαντωση,οτι το χειροτερο για βαρη με υγρα. Φιλε μου ,εχεις σοβαρο προβλημα,και πρεπει να το λυσεις,Γιατι σε περιπτωση σεισμου,αυτη η ταλαντωση,δεν θα σταματα και μετα το περας του σεισμου,και μπορει να το βρεις αγκαλιτσα στο κρεβατι σου ![]()
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Φιλικα και χωρις παρεξηγησει εξάλλου δεν γινεται να συνφωνουμε σε ολα ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Αλλη συμπεριφορα εχουν τα 100 κιλα στο δαπεδο,και εντελως αλλη σε υψος 60 με 70 ποντους.Επισης αλλη συμπεριφορα εχουν τα 100 κιλα που ειναι συμπαγες βαρος,και εντελως αλλη οταν το βαρος ειναι υγρο. Και σου φερνω παραδειγμα τα βυτιοφορα,που ειναι σε πολλαπλα τμηματα το υγρο ,για να μην τουμπαρει απο την ταλαντωση,αδειαζουν τμημα τμημα. Με το πλακαζ δεν θα γλυτωσει την ταλαντωση,γιατι ειναι ευλυγιστο,η να βαλει χοντρο ξυλο,τυπου περγκολας,αλλα καλυτερα ειναι,να ανοιξει μια τρυπα 12 χιλιοστα στο κεντρο του ξυλινου δαπεδου.και να αδειασει ενα μπουκαλι αφρο πολυουρεθανη.Προσοχη ομως,το δαπεδο δεν πρεπει να εχει χαραμαδες,γιατι μετα αστα να πανε. ![]()
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ουτε καν που θα φαινεται.Αν δεν εχεις κενα στο ξυλο ,καντο,ειναι η καλυτερη λυση
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αν και δεν θα με χαλαγε να κοιμηθώ αγκαλιά με τα ψαράκια μου!!! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για μεγαλυτερη σταθεροτητα μετρας την βαση του επιπλου σου,κοβεις σε ενα μαραγκο ενα κομματι κοντραπλακε θαλασσης γυρω στα 15 χιλ στις διαστασεις της βασης.
Πρωτα το κοντραπλακε στο πατωμα μετα η βαση και μετα το ενυδρειο. Πιστευω οτι δεν θα εχεις κανενα προβλημα!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
ααααααα 15 χιλ πάχος εννοείς.... Δεν στροφάρω εύκολα σήμερα.... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Προτιμοτερο να ειναι ισο για να μην εχεις τιποτα σκουντουφληματα! ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Θα ψάξω να βρω ένα ξύλο, έχω έναν στη γειτονιά μου που σου φτιάχνει ότι θες, θα του πω πάντως να μην είναι ευλίγιστο και... βλέπουμε. ------------------------- κενά κενά δεν έχω αλλά το φοβάμαι.... Θα δούμε. Θα ενημερώσω όταν έχω εξελίξεις! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη carvefish21 : 19-11-13 στις 11:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αντεχει στα νερα, δεν φουσκωνει.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερωτηση για κατασκευη ενυδρειου | ktmas990 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 14-05-13 22:22 |
ερωτηση για μπετα ενυδρειου!!!! | thanasis76 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 07-01-13 12:38 |
μαγνητης ενυδρειου-ερωτηση | akis7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 29-04-10 16:58 |
Ερωτηση για στρωσιμο ενυδρειου | bubble | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 19-04-08 15:41 |
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | panos kerkyra | Γλυκό νερό - Γενικά | 26 | 15-02-07 23:47 |