|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Οτι και να κανεις τελικα, το μονο σιγουρο ειναι οτι η μεταβαση πρεπει να γινει σταδιακα.
Εγω θα ξεκινουσα ετσι, για να δω πως θα πορευτουν τα φυτα πρωτα. Ισως η pistia να μην παει τοσο καλα με τα 24w οσο θα πηγαινε με τα 48, αλλα δεν θα εχεις μονο αυτο το φυτο στο ενυδρειο. Καλυτερα με τη μια λαμπα κατα τη γνωμη μου, τουλαχιστον στην αρχη.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ναι ξεκιναω με τν μια λαμπα και βλεποντας,σιγα σιγα στν πορεια θα βαλω και την δευτερη. Και μια ακομα ερωτηση αρχισα να στρωνω το φιλτρο με αμμωνια τα φυτα μπορουν να μπουν πριν στρωσει το φιλτρο η μπορουν και στην μεση του στρωσιματος?
|
|||
|
|||
![]()
Αν η αμμωνία παραμένει γύρω στα 5 ppm πολλά φυτά δεν έχουν πρόβλημα. Και εγώ έτσι έστρωσα, αλλά κάποια στιγμή που μου ξέφυγε η αμμωνία (πρέπει να ξεπέρασα τα 15ppm) τα φυτά επηρεάστηκαν σημαντικά.
|
|
|||
|
|||
![]()
Τοτε τα αφηνω για αργοτερα :P υπαρχει καποιο ευκολο φυτο το οποιο να μν εχεις τοσες απαιτησεις για CO2 για φως ας εχει και να βγαζει πολλα φυλλα να γεμιζει γενικα το ενυδρειο ?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αποροια για συνδυασμο! | drak7family | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 20-09-10 22:47 |
ΦΩΤΙΣΜΟΣ | ΤΟΛΟΥΚΟΣ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 25-04-09 12:18 |
φωτισμος | iliastra | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 08-03-09 22:23 |
CO2 και φωτισμος | thgparas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 23-01-09 00:45 |
Φωτισμος | Αλεξανδρος Κοντος | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 11-10-07 22:51 |