|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο φίλε μου πολύ ωραίο αποτέλεσμα με τα φυτά!
Η ψαροσύνθεση όμως????...Στα είπαν και οι προηγούμενοι..... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και υπάρχει και συνέχεια |
|
||||
|
||||
![]()
Τότε ανυπομονώ να δω το up-date!!!και πάλι πολλά μπράβο το ενυδρείο μου αρέσει πάρα πολύ!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια ερώτηση βρε παιδιά ή συμβουλή ή πρόταση.
Βγάζω τα 2 σκαλάρια Βγάζω τα 4 SAE Το Roseline Barb πείτε πως έχει φύγει (είναι θέμα ωρών να μετακομίσει) Κάνω τους ροδόστομους 12 Και έχω τελικά μέσα 12 Ροδοστομους 5-6 Νεον Τετρα 7 Black Tetra 2 Buenos Aires Tetra (Ίσως να είναι τα μεγαλύτερα σε μέγεθος μέχρι να μεγαλώσουν τα Βοτια) 2 Botia clown (κάποια στιγμή θα φύγουν και αυτοί, τα κρατάω γιατί είναι μικρά ακόμα) 8-9 Γαρίδες Αμανο Τι λέτε για αυτή την ιχθυοσύνθεση ? Να σας πω πως έχει μπει μπουκάλα CO2 πλέον και τα φυτά πάνε πολύ καλά και ήδη έχω αρκετή φυτομάζα, τα δε νιτρικά δεν ξεπρνανε τα 20 με τίποτα πριν την αλλαγή. Για πείτε μου τη γνώμη σας Ευχαριστώ |
|
||||
|
||||
![]()
Εγωα θα κραταγε ενα ειδος κοπαδοψαρα σε μεγαλυτερο αριθμο ατομων (για να δω και κοπαδικη συμπεριφορα καλυτερη) και θα εβαζα μια ομαδουλα κορυ στο βυθο (αν ειναι αμμος - οχι αιχμηρο υλικο) και ενα ζευγαρι νανοκιχλιδες.
Υπο την προυπουθεση οτι επεξεργαζομαι λιγο και το νερο να μαλακωσει.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα δόθηκαν τα 2 σκαλάρια και τα 4 SAE, δεν ήταν και ότι καλύτερο αλλά για πρώτη φορά τα κοπαδόψαρα σουλατσάρουν στο μπροστινο μέρος του ενυδρείου, άσχημο συναίσθημα αλλά μάλλον ήταν αναγκαίο να γίνει.
Τα φυτά βέβαια καλπάζουν, η μπουκάλα CO2 μάλλον κανει θαύματα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κοινωνικό φυτεμένο | goku1 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 29 | 17-01-17 19:41 |
Κοινωνικό φυτεμένο 450 lt | Misirlis Aquarium | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 70 | 20-05-14 08:32 |
120 λτ Κοινωνικό Φυτεμένο | VITO | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 25-04-12 18:02 |
Κοινωνικό φυτεμένο 120 lt | nikosm1 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 15 | 05-12-09 12:23 |
50 lt κοινωνικό φυτεμένο | lucky13 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 17-02-09 18:36 |