|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ουτε για δυο ειναι καταλληλο.
Ειναι κοντο και μικρο
|
||||
|
||||
![]()
Το έχω καταλάβει
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο εγινε Τακη μπραβο
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
έδειξε με τα φυτά που μου δώσατε, θα γίνει παρουσίαση και για αυτόν κάποια στιγμή αυτό είναι full diy, μέχρι και τα τζάμια εγώ τα έκοψα |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πραγματικά όμορφο! Μπράβο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε plin είναι αυτό με τα led που λέγαμε
------------------------- Παιδιά ευχαριστώ, έχει δρόμο ακόμα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 18-11-13 στις 00:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κοινωνικό φυτεμένο | goku1 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 29 | 17-01-17 19:41 |
Κοινωνικό φυτεμένο 450 lt | Misirlis Aquarium | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 70 | 20-05-14 08:32 |
120 λτ Κοινωνικό Φυτεμένο | VITO | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 25-04-12 18:02 |
Κοινωνικό φυτεμένο 120 lt | nikosm1 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 15 | 05-12-09 12:23 |
50 lt κοινωνικό φυτεμένο | lucky13 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 17-02-09 18:36 |