|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Τι επαγγέλεσθε ? | |||
Μαθητής |
![]() ![]() ![]() ![]() |
4 | 2,05% |
Φοιτητής/σπουδαστής |
24 | 12,31% |
Ιδιωτικός υπάλληλος/μισθωτός |
69 | 35,38% |
Δημόσιος υπάλληλος/Στρατιωτικός/Αστυνομικός κλπ |
34 | 17,44% |
Ελεύθερος επαγγελματίας |
35 | 17,95% |
Έμπορος |
7 | 3,59% |
Συνταξιούχος |
1 | 0,51% |
¶νεργος |
21 | 10,77% |
Αγρότης |
0 | 0% |
Ψήφισαν: 195. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Κρίμα που είσαι μακριά βρε Σάκη. Σε χρειάζομαι και με τις δυό ειδικότητες
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Υπάρχουν emails, κινητά, skype... Να το ετοιμάσω το επιχειρηματικό και να στο στείλω για υπογραφή? ![]() Θα βάλω και μια γλάστρα δώρο (για να πιάσουμε και τις 2 ειδικότητες!!) ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Έμπορος
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() για το δεύτερο θα προτιμούσα καμιά γεωπονική συμβουλή σε κάποιον που μπήκε σε χωράφι σε όψιμη(sic) ηλικία ![]() *σπαμάρουμε...αλλά δε βαριέσαι, μεταξύ μας είμαστε ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Στρατιωτικοί και λοιπά σώματα...είπαμε, σας κάναμε δημοσίους υπαλλήλους
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τελειωσα ηλεκτρ αυτοκινήτων [καμια σχεση]πρώην μπογιατζής αυτοκινήτων,,,τωρα οκτάμηνο στον Δημο Θεσσαλονικης ,,,σε λιγο ανεργος ξανα.
|
||||
|
||||
![]()
ανεργος μουσικος...
|
|
|||
|
|||
![]()
Ερευνητης... Ψαχνω για δουλεια...
|
||||
|
||||
![]()
Στρατιωτικος κ εγω κ να τονισω οτι δεν ειμαστε δημοσιοι υπαλληλοι.
Παραλληλα φοιτητης οικονομικων. |
|
||||
|
||||
![]()
Kαλησπερα και απο εμενα θα συμφωνησω και εγω με τον golf4470 αστα μεγαλη κουβεντα μετα απο 18 χρονια υπηρεσιας...!!!!
Στρατιωτικος..... |
|
||||
|
||||
![]()
Για μενα οσοι πληρώνονται με δημοσιο χρημα ειναι δημοσιοι υπαλληλοι! Λογικο ο καθενας να θελει να "ξεχωρίσει" το επαγγελμα του αλλα και οι αστυνομικοι, λιμενικοι, δικαστες, γιατροι, δασκαλοι κοκ και αυτοι εκτελουν λειτουργημα οπως οι στρατιωτικοι ... Αν τα διαχωρησουμε θα πρεπει να το κανουμε και για ολους τους υπολοιπους δημοσιους υπαλληλους!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μηχανικός, αλλά πολύ προβληματισμένος...
![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ πάλι είμαι φοιτητής στον 1ο χρόνο στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ιδρυμα Δυτικής Μακεδονίας στο τμήμα Τεχνολογίας Γεωπονίας τμήμα Τροφίμων και Διατροφών!!
Ετσι το ονόμασαν.. Η πιο απλά ΤΕΙ Γεωπονίας στην Φλώρινα !! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ναυτικός, μηχανικός του εμπορικού ναυτικού
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Στείλε πμ ή email για τα "γεωπονικά"... ![]() ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
![]()
Πολιτικός Μηχανικός. Μέχρι πέρσι δημόσιος υπάλληλος σε Τεχνική Υπηρεσία Νοσοκομείου στη Θσσαλονίκη, και από αυτό τον Οκτώβριο project manager σε κατασκευαστικά έργα ενός οργανισμού παροχής κατοικίας σε απόρους στο Λονδίνο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Στρατιωτικος κι εγω και οχι δημοσιος υπαλληλος...
|
|
||||
|
||||
![]()
Σπουδάζω χημικός μηχανικός..
|
|||
|
|||
![]()
μαζι σου και εγω!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δημοσκόπηση για διαγωνισμό μονομαχοενυδρείου/μονομάχου του 2011! | Maverick | Bettas | 27 | 31-10-11 19:22 |
Ερώτηση - Δημοσκόπηση για θερμόμετρο | ipertatos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 24-05-10 01:46 |
Δημοσκόπηση για cory | sofianos7 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 35 | 14-06-08 11:00 |
πως γινεται μια δημοσκόπηση;;;;;;;;;;;;; | Θανάσης | Greek Aquarist's Boards | 7 | 21-06-06 15:08 |