|
|
|||
|
|||
![]()
Δε χρειαζετε σοδα...
http://www.tsamisaquarium.gr/Selides...ta/artemia.htm Filter wool ειναι σιγουρο οτι δε θα σου το ρουφηξει το φιλτρο?Καλυτερα ντυσε με ενα λεπτο καλτσον-διχτυ εξωτερικα την εισαγωγη του φιλτρου σου ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ναι φίλε μου δεν θα τα ρουφήξει...
Το έκανα έτσι ώστε να προστατευθούν από τη ροή! Εβαλα σήμερα το πρωί και την αρτέμια ο[ως πρέπει και τώρα περιμένω για τους πρώτουςναυπίλους.. Εντομεταξύ αυγά συνεχίζουν να σπάνε! Δεν ξέρω πόσα είναι εκεί αλλά είδα τα μεγαλύτερα να κυνηγάνε τα μικρότερα!! Ευτυχώς είναι πυκνοφυτεμμένο και έβαλα όλη την μοςς εκεί... |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είπες τι ψάρια. Αν το όνομά σου έχει σχέση (Piranha) αρχικά η infusoria θα σε σώσει. Να περιμένεις όμως τεράστια προβλήματα κανιβαλισμού στο μέλλον.
Καλή επιτυχία, κράτησε μας ενήμερους. |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια, το Filter wool, τι ειναι ακριβος? κατι σαν το biofibres?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Οχι φιλε killifish ειναι τα ψαρακια και οντως κανιβαλιζουν απο τωρα!!! Εχω βαλεει αρτεμια, ολη την μος και αλλα φυτα.. τα βλεπω τα μικρα να ορμουν στην μος και να κανουν σπασμωδικές κινήσεις !!
------------------------- Τα μικρά όλο και μεγαλώνουν! Είναι 3-4 τώρα μέσα στο ενυδρείο, καθώς τα υπόλοιπα 2 φαγώθηκαν από τα μεγαλύτερα με το που βγήκαν απο το αυγό τους.. ![]() Εχω 2 καλλιέργειες αρτέμια και μια infusoria για καλό και για κακό.. Και όλα πάνε μια χαρά!! Βασικά και να μην τους έδινα αρτέμια νομίζω θα ήταν οκ! Όλη την ώρα βλέπω να πηγαίνουν στα φυτά και να τσιμπάνε την ινφουσόρια! Οπότε είναι όλο χορτάτα...Πάντως έχουν πολύ πλάκα! Κάτι άλλο να προσέξω?? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη piranha friend : 14-11-13 στις 11:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παιδιά ο ''zoro'' | Χαραμάδας | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 31 | 04-10-10 11:28 |
Exω χάσει τον μπούσουλα παιδιά ..Βοήθεια!!! | DjPriest | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 15-02-09 17:30 |
Πώς να τα ξεχωρίζουμε.. λίγη βοήθεια παιδιά αν γίνεται. | Emilio | Malawi | 2 | 23-11-07 21:46 |
Παιδιά SOS | Colector | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 14-10-07 18:38 |