|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ο pleco θέλει πολλα λίτρα όμως, έχετο υπό οψη σου, πες μας τι ενυδρείο έχεις (διαστάσεις , ιχθυοσύνθεση) να σε βοηθήσουμε καλύτερα
|
|
||||
|
||||
![]()
80L me 3 σκαλάρια 2 corydoras και τον pleco.
|
|
||||
|
||||
![]() 80 ΛΙΤΡΑ ΓΙΑ 3 ΣΚΑΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΛΕΚΟ? πεσ μου οτι σου ξεφυγε τουλαχιστο ενα μηδενικο...
|
||||
|
||||
![]()
δεν μου ξέφυγε. τα πήρα πριν διαβάσω το φορουμ. Θέλω να ελπίζω ΄τι θα είναι για μερικούς μήνες. Μετά θα πάω σε μεγαλύτερο μέγεθος.
|
|
||||
|
||||
![]()
οκ, τα γνωστα λαθη ξεκινηματος...
Οσο μπορεις λοιπον διατηρησε ενα οσο γινεται καλυτερο περιβαλλον εκει μεσα και φροντισε το γρηγοροτερο δυνατο να πας σε ενα σωστο ενυδρειο καταλληλο για τα ψαρια, ομως αφου καταλαβαινεις το λαθος, ρωτας αν πρεπει να βαλεις κι αλλα ψαρια εκει μεσα? ------------------------- ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ να ειναι ΓΕΜΑΤΟ αλγες εκει μπας και καπως βοηθηθει η αποτοξικοποιηση
![]() Βγαλτε τους μονομαχους απο τις γυαλες και τα δεκαλιτρα και βαλτε μεσα τον petshop-ά που σας το προτεινε. Γλυφτες ΔΕΝ υπαρχουν (λετε ο Αμαζονιος να εχει τζάμια) ? ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nick74 : 12-11-13 στις 18:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μετρήσεις έχεις κάνει ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ποιόν Pleco έχεις γιατί υπάρχουν και μικρά είδη.
|
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μου 80 λίτρα με 3 σκαλάρια και 1 pleco είναι λίγα τα λίτρα σου, θα εχεις προβλήματα σημαντικότερα από την άλγη, δεν θελω να σε απαγοητευσω αλλά θα πρέπει να διαβάσεις λίγο για τα ψάρια που θες να έχεις και τι απαιτήσεις έχουν
|
|
||||
|
||||
![]()
Πάντως αν σε ενοχλεί η άλγη, θα πρέπει να δεις πού οφείλεται...μετρήσεις κάνεις?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέος! Είναι άλγη αυτά ή φυτά? | DrReef | Φύκη -€“ ¶λγες | 38 | 29-10-09 19:50 |
Μαύρη άλγη σε μερικά απο τα φυτά μου.. πως να την αφαιρέσω? | Noni | Αρχάριοι γλυκού νερού | 29 | 28-09-07 23:18 |
Τρύπες στα φυτά μου και άλγη | Meliteas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 14-07-06 08:31 |