|
|
|||
|
|||
![]()
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=75014
Δεν εχουν ουτε ειχαν το ιδιο προβλημα,θεραπεια δεν προλαβα να κανω. Αυτο το θεμα με τις θεραπειες ειναι προς διερευνηση. Πρεπει να κανω καποιο φαρμακειο με τα απαραιτητα της εκτακτης αναγκης.τα οποια πρεπει να μαθω ποια ειναι.Ουτε καραντινα. Εκτος απο αυτο που ειδα το μακαρονι τα αλλα δεν εχουν εμφανη συπτωματα εκτος οτι τα 2 θυληκα μετα την γεννα δεν πολυετρωγαν. ------------------------- Παράθεση:
Αυτο πρεπει να παρω. Θα κανω αυριο μια βολτα απο το πετ σιτι. Θα σας πω αποτελεσματα. Εχει οδηγιες? Ποιο απο ολα κανω πρωτα. Κανω πρωτα αλλαγη? Μετραω πριν κ μετα? Καθε ποτε? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lefki : 11-11-13 στις 18:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
υποθετω πως καποιο απο αυτα μαλλον μετεδωσε ασθενεια στα υπολοιπα...περιμενε να σου πουνε και οι πιο εμπειροι εδω μεσα.και γω με γκαπυ ξεκινησα και 14 μηνες μεχρι σημερα που χαρισα τα 3 τελευταια ψαρακια-ουδεν προβλημα-μονο στην αρχη,αλλα ισως να μην ηταν ο παραγοντας του στρωσιματος του ενυδρειου.οπως εγραψα και παραπανω,υπολογισε επισης τις συνθηκες που μεγαλωνουν στα διαφορα μαγαζια με κατοικιδια.
------------------------- Παράθεση:
καλυτερα να αγορασεις απο το διαδικτυο,οι τιμες διαφοροποιουνται παρα πολυ. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη korman709 : 11-11-13 στις 18:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Οκ ευχαριστω,
Θα παρω τα τεστ της απι ολο το κιτ. Θα σας πω αποτελεσματα για να κρινετε αν ειναι ενταξη. για το φιλτρο καμια παρατηρηση.sera fil 120. Μηπως θελω αντικατασταση υλικων? Μηπως αυτο δεν κανει καλη δουλεια? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Σε 120αρι ενυδρειο με γκαπις, εγώ δεν θα επέλεγα κάτι τέτοιο Μην κοιτάς που γράφει έως 120λιτρα - Έχει μικρό χώρο για βιολογικό υλικό Ισως πρέπει να αρχίσεις να κοιτάς για κάποιο εξωτερικό ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() Γι αυτό και στο ποστ μου έγραψα "κάτι τέτοιο" ![]() ![]() Οι σκληρότητες ίσως χρειαστούν μελλοντικά αλλά σε γκάπις...δύσκολο Οπότε δες αυτό ![]() http://www.ebay.com/itm/API-Freshwat...item3cd013da1e Contains test kits for pH, High Range pH, Ammonia, Nitrite and Nitrate.
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ChocolatePuma : 11-11-13 στις 18:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Εχει απόλυτο δίκιο ο Σακης, αυτο το φίλτρο ουτε εγω θα το έβαζα, ψάξε και για ένα μεγαλύτeρο και να βαλεις και τα υλικα που ήδη έχεις σε αυτό, έχεις αρκετή δουλίτσα lefki
------------------------- Εκεί χρειάζονται τα τεστ lefki, θα έβλεπες από την αρχή πως ανταποκρίνεται το φίλτρο. Όλοι λίγο πολύ την έχουμε πατήσει σε αυτό. Πέρνουμε ότι μας προτείνουν οι πετσοπαδες Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 11-11-13 στις 18:34 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Μπορει να εχει βαση αυτο που λετε για το φιλτρο. Μολις ειδα την πρωτη γεννα αφαιρεσα ενα συμπληρωματικο φιλτρο eheim 2008 που ειχα ταυτοχρονα με αυτο της σερα.φοβομουν μην ρουφιξει τα μικρα. Μαλλον βλακεια. Ισως εχει συμβαλει αυτο στην απωλεια ψαριων.Τωρα η βιολογια του εχει φυγει. Θα το ξαναβαλω μεσα. Δεν περνω νεο.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν νομίζω να βοηθήσει η προσθήκη του συγκεκριμένου φίλτρου, αλλά όλα θα τα δειξουν τα τεστ. Το λέω με την έννοια πως το φιλτράκι ειναι μικρό...
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
![]()
Κυριε σπυρο δεν μου προτεινετε κ εσεις τι τεστ να παρω? Api κιτ απο το e bay? Αν μπορειτε βαλτε μου ενα ποστ. Εχουν εξοδα μεταφορας? Μην μου βγει ποιο ακριβο απο να το παρω απο εδω. Οσο για αυτα που αναφερεται πρεπει να αρχισω να αποκλειω ενα ενα για να δω τι φταιει. Διαβασα κ το υπομνημα σας.
------------------------- Μονο με το σφουγγαρι. Ποια πατεντα.ακομα στην αρχη ειμαι. Μαλλον δεν εχω διαβασει το αναλογο ποστ αλλιως θα το ειχα κανει. Προς το παρον οι μονες πατεντες που εχω κανει απο αυτα που διαβασα εδω ειναι τοιχο με πλεγμα μοςς και diy co2. Τα τεστ θα δειξουν. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lefki : 11-11-13 στις 19:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Λιγότερα χρήματα απ όσα θα δωσεις για αυτά που αναφέρεις, θα παρεις και pH τεστ, θα σου κρατήσουν περισσότερο κι ο πωλητής ειναι top-rated Φυσικά η επιλογή είναι πάντα δική σου... ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
![]()
Το ειδα αλλα ειναι απο Αγγλια,εχει επιπλεον 16 ευρω μεταφορικα κ κατι ακομα 6 λιρες each additional item που δεν καταλαβαινω αν το πληρωνω κ δεν καταλαβαινω αν εχει χρεωση σαν αντικειμενο εκτος ε.ε. οποτε μαλλον με συμφερει να το παρω η απο το hong Kong η απο το zoo-zoo που ειπε ενας φιλος εδω. Μακαρι να εβρισκα κατι οικονομικο απο ελλαδα,αλλα μου ειναι αδυνατον με μικρο παιδι να τρεχω στα μαγαζια για ερευνα αγορας.
|
|
||||
|
||||
![]()
Το each additional item το πληρώνεις αν πάρεις πάνω από ένα αντί να δώσεις άλλες 13,5 λίρες για μεταφορικά. Έρχεται από Αγγλία και δεν υπάρχει τελωνείο, όπως και να 'χει. Βέβαια έρχεται σχεδόν στην τιμή του zoo zoo.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μετράς το νερό της βρύσης σου (βάλε νερό σε ένα ποτήρι κι αφησε το δυο περίπου ώρες - Μια φορά το μετράς, δεν είναι ανάγκη κάθε φορά!!) και μετράς και το νερό του ενυδρείου (πριν κάνεις αλλαγή) Μετράς εννοείται τα πάντα. Το συγκεκριμένο έχει μετρήσεις pH, αμμωνία, νιτρώδη και νιτρικά Λίγη προσοχή στις ημερομηνίες λήξης όταν το παραλάβεις Και επίσης προσοχή στο μπουκάλι με τα νιτρώδη (θέλει αρκετό κούνημα το 2ο μπουκάλι πριν από κάθε χρήση) Είναι πανεύκολες οι μετρήσεις, αρκεί να κάνεις ότι λένε οι οδηγίες
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τυρφη ποιοτητα και χρωματισμος νερου | platy | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 24-02-10 22:31 |
Ποιοτητα Νερου?? | gkampanis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 18-05-09 21:38 |
Μπερδεμα με ποιοτητα νερου.... | imichal | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 28-10-07 15:13 |