|
|
||||
|
||||
![]()
Κεραμικό difusser, που θέλει πίεση φιάλης και βουλώνει πολύ εύκολα. Και αν πας να το ανοίξεις, χωρίς να ξέρεις αν ξεβιδώνει η όχι, σπάει
![]() Απορρίπτεται. |
|
||||
|
||||
![]()
Καταρχην δεν ειναι απλη αεροπετρα κια για αυτο το συζηταω. Εχω διαβασει οτι υπαρχουν πολλες ποιοτητες του συγκεκριμμενου diffuser.
Εχω δει σε βιντεο τι κανει και εχω διαβασει και πολλες γνωμες. Αυτη τη στιγμη κανω διασπαση με φιλτρακι εσωτερικο και ειμαι ευχαριστημενος αλλα θα ηθελα εαν γινεται να μην εχω κατι που πιανει χωρο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Συγνώμη που σε ζαλίσαμε με πράγματα που, προφανώς, ήδη γνώριζες
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Στεφανε γιατι δεν παιρνεις τους κλασικους γυαλινους diffusers?
Ειναι πολυ ομορφοι (κατα τη γνωμη μου) και κανουν καλη διαχυση, εχω χρησιμοποιησει.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Tεο εγω δεν εχω δουλεψει κανενα απο τα δυο αλλα εχω διαβασει γνωμες και εχω δει βιντεο. Αυτο το fog παντως δε το κανει κανενας γυαλινος diffuser. http://www.youtube.com/watch?v=-Ia2iYC96lo
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, δεν αμφιβαλλω. Απλα γιατι ειχα γυαλινους και μαλιστα με DIY και εκαναν πολυ καλη δουλεια. Με DIY, ομως, απλα μπουκωνουν λογω ελειψης πιεσης.
Θα ξαναεβαζα αν επαιρνα μπουκαλα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nazgul : 09-11-13 στις 08:14 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ------------------------- μπορεις και ενα τετοιο και να το συνδεσεις στη εξοδο του φιλτρου!! θα κανει λιγο θορυβο ομως! ![]() ![]()
ADA 45P Iwagumi ADA 45P Winden Caves Return of the living roots. Ζωοτεχνία 2013 / Zootechnia 2013 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη bloskas : 09-11-13 στις 11:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αγορα moss απο ebay. | stratigos24 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 19-09-11 21:59 |
Aγορα απο ebay.... | sifos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 11-05-11 09:23 |