|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αρσενικός είναι
![]() Έχει δίκιο ο giorgio, βάλε μια γενική φωτο (κι άλλος φωτοχάλιας ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μηπως καθονται να τα βγαλεις φοτο .
με το που πας μπροστα τους νομιζουν οτι θα φανε και αρχιζουν να χωρευουν ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
βρε το ενυδρείο να δουμε όχι τα ψάρια....τις πέτρες θέλω να δω πως και πόσες είναι στημενες
|
|
||||
|
||||
![]()
να μερικες φοτο
απλα απο χτες ενας φιλος μου εδωσε κατι ψαρακια του λογω προβληματος του δικου του ενυδρειου και εχει γινει λιγο σουπα το δικο μου |
|
||||
|
||||
![]()
Έτσι όπως το βλέπω, λίγες είναι οι πέτρες - κρυψώνες.
Μπορεις άνετα να διαμορφοσεις λίγο διαφορετικα τις πέτρες κσι να προσθέσεις άλλες τόσες ![]()
|
|||
|
|||
![]()
διαφωνω στο να προσθέσει εκτός εαν έχει βάλει φελιζόλ απο κάτω, το βάρος μπορεί να σπάσει το τζάμι
θα προτιμούσα μικρότερες ωστε να γίνουν περισσότερες οι κρυψώνες! βασικά μπορεις να τις αντικαταστήσεις ολες με ηφαιστειακή πέτρα (κόκκινη) που είναι πολυ ελαφριά ΚΑΙ φτηνή (νομίζω 0,60 το κιλό) την οποια θα σπάσεις σε μικρότερα κομμάτια. Σε οικοδομικά υλικά βρίσκεις... για τα ψάρια σου ειναι λίγες οι κρυψωνες και μάλλον αυτό φταίει! |
|
||||
|
||||
![]()
εννοειτε οτι εχω φελιζον απο κατω αλλα και αυτο με την ηφαιστειακη
πετρα δεν ειναι και ασχημο ευχαριστω |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Melanochromis maingano ή demasoni?? | Giannis-malawi | Malawi | 2 | 02-05-07 13:24 |