|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα θηλυκά έχουν πιο ανοιχτό χρωματισμό και κυρίως πιο ανοιχτόχρωμη κοιλιά, είναι ελαφρώς πιο μικρόσωμα. Egg spots (κιτρινωπές κουκίδες) στο πίσω κάτω πτερύγιο μπορεί να έχουν και τα δύο φύλα.
Εδώ φωτο που φαίνονται αρκετά οι διαφορές http://www.riftlakes.com/cichlids/me...rhabdos_e.html *και το ψάρι έχει πιά ταξινομηθεί ως Pseudotropheus cyaneorhabdos "maingano" για να χρησιμοποιούμε τη σωστή του ονομασία ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
να και καποιες φοτο
|
|
|||
|
|||
![]()
μπορεις να ανεβασεις φωτο ολο το ενυδρειο?θελω να δω γενικα ποσες πετρες και κρυψωνες εχεις, ετσι δεν το πολυπιάνω...
παντως λίγες μου φαίνονται (μεγαλές πετρες με λιγα κενά) |
|
||||
|
||||
![]()
Αρσενικός είναι
![]() Έχει δίκιο ο giorgio, βάλε μια γενική φωτο (κι άλλος φωτοχάλιας ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μηπως καθονται να τα βγαλεις φοτο .
με το που πας μπροστα τους νομιζουν οτι θα φανε και αρχιζουν να χωρευουν ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
βρε το ενυδρείο να δουμε όχι τα ψάρια....τις πέτρες θέλω να δω πως και πόσες είναι στημενες
|
|
||||
|
||||
![]()
να μερικες φοτο
απλα απο χτες ενας φιλος μου εδωσε κατι ψαρακια του λογω προβληματος του δικου του ενυδρειου και εχει γινει λιγο σουπα το δικο μου |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Melanochromis maingano ή demasoni?? | Giannis-malawi | Malawi | 2 | 02-05-07 13:24 |