|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ βάζω egg crate για ψυχολογικούς λόγους και όχι μόνο
Τον τελευταίο χρόνο ξήλωσα τις πέτρες από 2-3 φορές σε κάθε ενυδρείο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μακάρι να ξηλώνεις ενυδρείο για να δίνεις ψάρια σε φίλους (για καλό δηλαδή).
Απλά είμαι και λίγο άγαρμπος και αν πέσει καμμιά πέτρα από 50 πόντους + θα πέσει παντόφλα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
οι φεγγαροπετρες εχουν μπει σε λεκανη με χλωρινη (σκετη) και περιμενουμε.. μετα εχει πλυσιμο και βουρτσισμα.
Η αμμος, θα βραστει και υστερα θα πλυθει.. νομιζω οτι σ/κ καποια στιγμη, θα εχει στησιμο βυθου! (μου φαινεται σαν ονειρο, χαχαχαχαχαχαχα) ------------------------- οι φεγγαροπετρες ξεπλυθηκαν με νερο και βουρτσακι.. τις εχω αφησει εξω, γιατι σημερα δεν προβλεπεται να ασχοληθω και με την αμμο για να τις τοποθετησω στο ενυδρειο.. δεν φανταζομαι να υπαρχει κανα θεμα, ετσι?
Τριανταφυλλος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη _tm_ : 07-11-13 στις 18:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
για να δουμε τι θα δουμε....
πολυ θολουρα, ισως οι πετρες να μην ηταν τοσο καλα πλυμενες απ τη χλωρινη, να βαλω στα φιλτρα και τα καρμπον? τωρα τα εχω βαλει και δουλευουν χωρις.. (εχει ενα καρμπον το eheim και ενα το εσωτερικο) μου φαινεται θα χρειαστω κατι να καλυψω την πλατη (και τα καλωδια) και λιγες φεγγαροπετρες ακομη.. πληροφοριακα, ο βυθος πηρε ενα τσουβαλι (25 κιλα) αμμο 2-3 mm κοκκομετρια!
|
||||
|
||||
![]()
Καλοριζικο!
Για τα καλωδια τα πισω μπορεις να βαλεις ενα μαυρο χαρτονι απο εξω μερια! Απο στησιμο τωρα ωραια το ξεκινησες αλλα χρειαζεσε τουλαχιστον τις 3πλες πετρες αυτες ειναι παρα πολυ λιγες! ------------------------- Μηπως ειναι παραπανω κοκομετρια το χαλικι σου?Γιατι ετσι φενετε!
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stivv27 : 07-11-13 στις 22:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω!
πραγματι, ισως το εως 3 να μην ειναι και τοσο αυστηρο, μπορει να εχει και κανα 4 μεσα, εγω παντως 2-3 ζητησα... εχω πολυ φυσαλιδα στα τζαμια...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Co2 Χρειαζομαι? | boutas ski | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 26-04-13 10:31 |
τι χρειαζομαι | kostas_pana | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 17-12-09 16:03 |
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.. | dimitris1986 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 10-10-09 18:39 |
χρειαζομαι υποστρωμα? | Dimi | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 26-08-07 21:25 |
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΦΥΣΑΛΙΔΕΣ? | pchrisovergis | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 11-01-07 17:07 |