|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια αλλαξα φιλτρο,ειναι οντως πιο ισχυρο...το θεμα ειναι οτι μου εχει κανει ανω κατω το βυθο ....το ενυδρειο δε φαινεται καθολου απο τη βρωμια....τι να κανω? αλλαγη νερου χρειαζεται?το ειχα παρατημενο αρκετο καιρο...
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι εννοείς ? σου ανακατεύει το βυθό ? τα υλικα στο νέο φίλτρο ειναι καινούρια και αυτα ? το αλλο φίλτρο δουλεύει και αυτό ?
|
|
||||
|
||||
![]()
εβαλα τα υλικα απο το αλλο φιλτρο στο νεο,ναι ανακατευει το βυθο....και εχει γεμισει το νερο διαφορα "σκουπιδακια".......τι να κανω? αλλαγη νερου δε χρειαζεται? λογω των σωματιδιων αυτων?
|
|
||||
|
||||
![]()
Κανε μια αλλαγη με σκουπα βυθου, θα είναι καλύτερα, αλλα μη περιμένεις να καθαρίσει όλο, θα τα κρατήσει το φίλτρο σιγα σιγα, καλο είναι να χτυπάει ετσι κατω , θα σηκωνει τα σκουπιδακια και θα τα μαζευει, μη σου κανει όμως πλυντήριο το ενυδρείο και τα ψάρια στρεσάρονται. κανε μετρήσεις όμως για λίγες μέρες μη τυχον ανεβάσεις αμμωνία
|
|
||||
|
||||
![]()
μαλιστα.τα σωματιδια αυτα ειναι παρα πολλα ομως...λογω των 35 guppy που ειχα,μη με κραξετε,τωρα δεν εχω ψαρια στο ενυδρειο,τα εδωσα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα τα κρατησει το φίλτρο, κανε και εσυ μια αλλαγη να βοηθήσεις όμως, τα σκαλάρια θελουν όξινο και μαλακο νερο , έχεις έτοιμο ή βάζεις τυρφη στο φίλτρο ? Προσεχε ομως αν βάλεις σκουπα μη σηκώσεις πιο πολλες ακαθαρσιες, πρεπει να κανεις κατι ομως να μην εχεις ακαθαρσιες στο βυθο, δες αν τωρα που το φιλτρο χτυπαει κατω τις καθαρίσει σιγα σιγα
|
|
||||
|
||||
![]()
αυριο βαζω σκουπα,ζητησα δανεικη απο φιλο,θα καθαρισω το βυθο οσο καλυτερα μπορω.δυστυχως μετρησεις δε μπορω να κανω,μονο για Ph εχω.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ | ChocolatePuma | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 10-10-12 13:40 |
εσωτερικο φιλτρο με UV? | terios | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 20-10-09 18:49 |
εσωτερικο φιλτρο | naupaktos84 | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 06-01-08 12:32 |
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ | Lary80 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 23 | 13-02-05 01:08 |
εσωτερικο φιλτρο | tolis_1234 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 16-11-04 23:38 |