|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πως θυμόμουνα που μου 'πες ότι μου έδωσες από ένα 10λιτρο που είχες και κατάλαβα αυτό. Να 'μαστε καλά τον επόμενο μήνα πολύ πιθανόν να με ξαναπρομηθεύσεις, μαζί και κανα κλάδεμα, ανάλογα με το πως θα πάει το δικό μου.. Αλήθεια, το είδες το ενυδρείο μου που το παρουσίασα?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ότι θες πες μου. Το είδα το ενυδρείο, σου σχολίασα εκεί. ¶ντε να αυξανόμαστε οι γαριδάδες μπας και ασχοληθούν περισσότερο τα pet shop και με μας ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
έβγαλα δύο φώτο που μου άρεσαν,
προσπάθησα να βγάλω την αυγωμένη αλλά βγαίνει σπάνια μπροστά.. ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τι εξέλιξη έχουμε με τις rili, πως πάνε αυξηθήκανε?..
Εξαιρετικές οι φώτο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πάνε πολύ καλά, έχει γεμίσει το ενυδρείο με rili..
θα βγάλω καμία φωτογραφία αργότερα αν προλάβω και γυρίσω σπίτι πριν κλείσει το φως.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν είχα πότε πρόβλημα με τις συνθήκες νερού, έχω σπάσει και τις αλλαγές νερού σε 2-3 πολύ μικρές την εβδομάδα. Το μόνο που έχει θέμα είναι η θερμοκρασία το καλοκαίρι. Το καλό είναι ότι το δωμάτιο δεν το βλέπει ο ήλιος και κλιματίζεται με αποτέλεσμα να διατηρείτε στους 27-28 αλλά 1-2 φορές που είχα ξεχάσει την πόρτα ανοιχτή μεσημεριάτικα έπιασε τους 30 για πλάκα. Δεν έχω πάρει ακόμα όσμωση, είναι στα σχέδια. Στο συγκεκριμένο ενυδρείο βάζω νερό από ένα φίλτρο βρύσης με προφίλτρο άνθρακα και μου βγάζει 7-7,2 ph, κανονικά η βρύση έχει 7,7ph. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Έχει γεμίσει το ενυδρείο γαρίδες και ετοιμάζω ένα 30 λίτρα για να τις μεταφέρω. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο Γαριδάδικο.... | nicpapa | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 319 | 23-06-22 21:01 |
Γαριδάδικο (CRS) | j.p. | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 6 | 30-11-11 00:46 |
Το γαριδάδικο μου | posidwnas | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 3 | 25-08-10 01:30 |
Γαριδάδικο... κρυβονται καλα | panos1972 | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 5 | 05-10-09 13:01 |