|
|
||||
|
||||
![]()
Εφοσον βγαζουν δρομεις και πολλαπλασιαζονται, σημαινει οτι ειναι μια χαρα. Απλα μερικες φορες τα φυλλα των παλαιοτερων φυτων χανουν το χρωμα τους και τελικα σαπιζουν. Αλλα συνεχως βγαζει νεα φυτα. Ελαχιστες απαιτησεις εχει και τις περισσοτερες φορες συμβαινει ακριβως αυτο: γεμιζει ολο το ενυδρειο.
|
||||
|
||||
![]()
αυτο το εχω δει μονο στο αρχικο φυτο...το οτι τα αφαιρω τα σαπισμενα φυλλα ειναι καλο για το φυτο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλο ειναι, αρκει να το κοβεις χαμηλα, κοντα στη ριζα. Αλλωστε ετσι δεν επιβαρυνεις το ενυδρειο με νιτρικα απο τα σαπια φυλλα.
|
||||
|
||||
![]()
επισης επειδη μεγαλωνουν πολυ σε υψος τα φυλα τους,αν τα κοντυνω με ενα ψαλιδακι θα εχουν καποιο προβλημα μετα π.χ. θα σαπισουν τα φυλα τα οποια κουρεψα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Μερικοι το κανουν χωρις προβληματα. Εγω προτιμω να μην το κανω.
|
|||
|
|||
![]()
εχθεα τα λεγαμε για τις ταμπλετες και σημερα που πηγα πετ σιτυ για να τις παρω αλλα να παρω και μια ριζα δεν ειχαν.και μου εδωσαν το ιδιο οπως ειπαν σε υγρο.ειχαν τελειωσει.η αληθεια ειναι οτι σαν φωτο απεξω ειναι το ιδιο...εκανα μπαρουφα ετσι???τουλαχιστον πηρα και ριζα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Αλλο υγρο λιπασμα, αλλο ταμπλετες. Αλλη χρηση το ενα, αλλη το αλλο. Μπορει να χρειαστει, ομως. Ποιο πηρες ακριβως?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξεχωρίστε ευκολα τα αληθινά SAE | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 26-02-19 00:53 |
Αντικατάσταση ψεύτικων φυτών με αληθινά | ral | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 17 | 01-12-10 19:27 |
αληθινά ή ψεύτικα φυτά; | armenis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 11-05-09 13:28 |
ΖΒ αντί για Κάνιστρα. | nikman | Φίλτρανση | 7 | 19-03-07 18:29 |