|
|
||||
|
||||
![]()
http://www.igna.gr/index.php/compone...-10tabs-detail εδω έχει κάποιες πληροφορίες και μια ενδεικτική τιμή
|
|
|||
|
|||
![]()
and the last question τα φυτεψα τη παρασκευη βαζω αυριο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω δοκιμασει να βαλω ταμπλετες απο το πρωτο φυτεμα, αλλα και να βαλω μετα απο καιρο, βλεποντας οτι τα φυτα ηθελαν βοηθεια. Καλυτερα αφησε λιγο καιρο να δεις πως θα εγκληματιστουν τα φυτα και αγοραζεις μετα. Αν τις εχεις, βαλε τωρα. Εννοω οτι μπορει και να μη χρειαστει τελικα και τα φυτα να αναπτυχθουν μια χαρα και ετσι.
|
||||
|
||||
![]()
εγω εχω βαλει στο ενυδρειο μου Vallisneria americana gigantea χωρις τν χρηση ταμπλετας το μονο που εκανα αφοτου το φυτεψα ηταν να ριξω λιπασμα σε υγρο,μετα απο μερες ειδα να σκανε φυτρες σε διαφορα μερη του ενυδρειου και αρχιζουν να μεγαλωνουν χωρις κανενα προβλημα απο οτι βλεπω μεχρι στιγμης μετα απο ενα μηνα δειχνουν καταπρασινα και υγιεστατα χωρις να εχει ξεραθει ουτε ενα φυλο,αυτο σημαινει οτι το φυτο εχει πιασει και οτι εχει τις καταληλες συνθηκες?
υ.γ. χρησιμοποιησα αυτο το φυτο γτ εχω διαβασει οτι ειναι απο τα πιο ευκολα και δν ειχα ασχοληθει με αληθινα φυτα και δν ηθελα να μπλεξω με κατι πολυπλοκο... |
|
||||
|
||||
![]()
Εφοσον βγαζουν δρομεις και πολλαπλασιαζονται, σημαινει οτι ειναι μια χαρα. Απλα μερικες φορες τα φυλλα των παλαιοτερων φυτων χανουν το χρωμα τους και τελικα σαπιζουν. Αλλα συνεχως βγαζει νεα φυτα. Ελαχιστες απαιτησεις εχει και τις περισσοτερες φορες συμβαινει ακριβως αυτο: γεμιζει ολο το ενυδρειο.
|
||||
|
||||
![]()
αυτο το εχω δει μονο στο αρχικο φυτο...το οτι τα αφαιρω τα σαπισμενα φυλλα ειναι καλο για το φυτο?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξεχωρίστε ευκολα τα αληθινά SAE | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 26-02-19 00:53 |
Αντικατάσταση ψεύτικων φυτών με αληθινά | ral | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 17 | 01-12-10 19:27 |
αληθινά ή ψεύτικα φυτά; | armenis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 11-05-09 13:28 |
ΖΒ αντί για Κάνιστρα. | nikman | Φίλτρανση | 7 | 19-03-07 18:29 |